Egyszerű nyári szettek a mindennapokra
2018. augusztus 16. írta: Szabinae

Egyszerű nyári szettek a mindennapokra

A nyári kánikulában mi nők szeretünk minél szellősebb, ám csinos darabokat viselni. Előkerülnek a szekrényből a szép ruhák, és a szebbnél szebb szettek. Legyen szó bármilyen életkorú Nőről, szeretjük magunkat csinosnak érezni, és mindezt úgy, hogy nem produkálunk öngyulladást ebben a forróságban.

Ezekből hoztam nektek egy válogatást:

Elsőként egy laza vidám ruhát mutatok be Nektek a múltkori baba-mama fotózásról. Laza, könnyű viselni, és még vasalni sem kell. Tökéletes csini mami viselet :)

Ruha: Daarla

Babakocsi: Mutsy

Modellek: Judit & Léna & Viktor

Fotó: Emmer Szabina

Másodszorra egy virágos ruhát mutatok nektek, ami a városi rohangáláshoz tökéletes. Akár papuccsal, akár cipővel is hordható. És a varrásnak köszönhetően slankít is :)

dw.jpg

Ruha: Daarla

Óra: Daniel Wellington - Szabinea kóddal -15%

Táska & cipő: Reserved

Fotó: Kliszek Antal

A különleges pliszírozott szoknya nagyon trendi az idei szezonban, és egy egyszerű trikóval vagány szettet tudsz vele kreálni. Én sportcipővel hordom, mivel még mindig rühellem a magassarkút :D

Ruha: Daarla

Cipő:  New Balance 

Fotó: Kliszek Antal

A maxi ruhák, és a hatalmas minták idén is hódítanak. Én pedig imádom az ilyen ruhákat. Egyrészt ápolnak és eltakarnak, másrészt királylányos külsőt varázsolnak az embernek. Én papuccsal és szandállal viselem. Ennél a darabnál csak arra kell figyelni, hogy mindig kihúzza magát az ember :)

Ruha: Daarla

Táska: Coccinelle

Fotó: Farkas Anna

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');