Igazi sztárparádé a Saint Laurent 2024-es őszi kampánya
2024. augusztus 15. írta: Szabinae

Igazi sztárparádé a Saint Laurent 2024-es őszi kampánya

A Saint Laurent legújabb, 2024-es őszi kampánya igazi sztárparádéval kápráztatja el a divatrajongókat. A hirdetések frontvonalában olyan nevek szerepelnek, mint a szupermodell Bella Hadid, a K-pop szenzáció Blackpink Roséja, valamint a topmodellek Liu Wen, Kiko Mizuhara és Penelope Ternes.

A Gray Sorrenti által készített, érzéki hangulatú képsorozatban a modellek összefonódnak egy olyan világban, ahol az intimitás és a luxus találkozik. Anthony Vaccarello kreatív igazgató vezetésével a márka merész, fehérnemű-inspirálta dizájnjai egyszerre kihívóak és vágykeltőek.

A kollekció minden darabja magában hordozza a szenzuális vonzerőt: az áttetsző csipkéktől az áttört kötöttárukon át a letisztult bőrdzsekikig. A modelleket olyan intim környezetben örökítették meg, mint az ágyban való pihenés, betekintést engedve ezzel a privát világukba.

A színpaletta szintén lenyűgöző, a rozsda, fekete, fehér és zöld semleges árnyalatai a luxus és a kifinomultság érzetét keltik. Duffy laza hajstílusai és Kanako Takase ragyogó sminkjei pedig az erőfeszítés nélküli sikk tökéletes kiegészítői.

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');