Khy x Ioannes: Kylie Jenner új kollekciója megérkezett!
2024. szeptember 10. írta: Szabinae

Khy x Ioannes: Kylie Jenner új kollekciója megérkezett!

Kylie Jenner divatmárkája, a Khy, nagyot robbantott első nyomatos kollekciójával, amit a berlini designer, Johannes Boehl Cronau (ioannes) közreműködésével hoztak létre. Ez a szenzációs együttműködés ötvözi Khy letisztult stílusát és Johannes egyedi látásmódját, amely igazán emlékezetes darabokat eredményezett.

A kampányfotókon maga Kylie Jenner mutatja be a kollekció darabjait, egyszerű háttér előtt pózolva, ami teret ad a vibráló mintáknak, hogy igazán érvényesüljenek. Az elegáns minimalista sziluettek Smooth Stretch anyagból készültek, amelyek letisztultak, mégis kifinomultak.

A kollekció összesen tíz darabot tartalmaz, köztük ruhákat, szoknyákat, felsőket és nadrágokat, amelyeket két erőteljes színben, feketében és rózsaszínben dobtak piacra. Ahogy Johannes találóan fogalmazott, a kollekció „egyszerű, kifejező, kicsit veszélyes.”

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A KOLLEKCIÓT:

A minták különlegessége, hogy innovatív, napérzékeny papírral és valódi bazsarózsákkal készültek, ami egy kis játékos hangulatot kölcsönöz a daraboknak. A kollekció a Khy legutóbbi Satin Swim sorozatának sikerére építve érkezett meg, és várhatóan nagyot fog szólni a divatvilágban.

A méretek XXS-től egészen 4X-ig terjednek, így minden testalkatú divatrajongó találhat magának megfelelő darabot. Az árak 64 dollártól indulnak, így a kollekció megfizethető minden stílusimádó számára.

És a legjobb hír? A teljes kollekció már most elérhető kizárólag a Khy.com oldalon. Ne hagyd ki, csapj le rá, amíg lehet!

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');