Íme a Moschino és a H&M közös kollekciója
2018. október 11. írta: Szabinae

Íme a Moschino és a H&M közös kollekciója

Jeremy Scott nem hazudtolta meg önmagát ebben az kollaborációban sem. Moshinora jellemző fazonok, 90-es éveket időző stílus, Mickey & Minnie egér, flitterek, műszőrmék, hatalmas nyakláncok és egyéb kiegészítők jellemzik a kollekciót.

Színes, vibráló és egyedi. Egy ilyen darabok tudni kell viselni. Nem mindenkihez illik.

Kattints a képre és lesd meg. Kíváncsi vagyok, tetszik-e ;)

Jeremy Scott a barátságot és a sokszínűséget ünnepli ezzel a kollekcióval, ami november 8-án debütál világszerte. Itthon a  Váci1-ben, és online lesz elérhető. 

“Tervezéskor mindig a barátaimra gondolok. A Moschino x H&M lookbook fotózás olyan volt, mint egy parti, ahol együtt ünnepeltük azt az örömöt, pop életérzést, kreativitást és energiát, ami a kollekcióból árad” – mondta Jeremy Scott.

“Imádom, hogy Jeremy tökéletesen át tudta adni a kollekció hangulatát a lookbook képeken is. Ez egy erőteljes kollekció, ami mindenkinek szól, aki szeretne részesülni a ruhákból áradó játékosságból” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');