Merész szettek őszre a Moschino-tól
2024. január 08. írta: Szabinae

Merész szettek őszre a Moschino-tól

A Moschino olasz divatház híres merész darabjairól, s ez nincs másként a márka 2024-es PreFall kollekciójával, ami a „Same Old Chic” nevet viseli. A kollekció játékosan tiszteleg a márka ikonikus múltja előtt, miközben minden darabot modern és ironikus hangulattal ruház fel.

moschino_pre-fall_2024_blogozine_blog_hu.jpg

Az egyik kiemelkedő darab, amely Moschino önreferenciális megközelítését példázza, egy bújós mackókkal díszített gallérral díszített kabát, melyhez egy mackókkal díszített sapka is készült. Ez a játékos és extravagáns mackóhasználat bemutatja a Moschino elkötelezettségét a humoros provokatív darabok iránt.

moschino_pre-fall_2024_blogozine_blog_hu1.jpg

A kollekció tökéletesen tükrözi a Moschino azon képességét, hogy a hétköznapokat valami rendkívülivé változtassa. 

A kínálatban olyan időtlen darabok találhatók, amelyek tökéletesek egy stílusos és funkcionális gardrób felépítéséhez.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A KOLLEKCIÓT:

Összességében a Moschino Pre-Fall 2024 kollekciója az irónia, a humor és az időtlen divatérzék elragadó keveréke. A kollekció minden bizonnyal tetszeni fog azoknak, akik értékelik a Moschino jellegzetes stílusát, és szeretnek egy kis extravaganciát varázsolni ruhatárukba.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');