Viseld a vöröst kicsit másként ;)
2018. december 07. írta: Szabinae

Viseld a vöröst kicsit másként ;)

A vörös szín mindig is divat volt a sminkek, a ruhák, és az egyéb kiegészítők között, ám a parfümökre kevésbé volt jellemző a szín használata. Ám az idei évben egyre több vörös színbe öltözött parfüm tűnt fel a drogériák polcain a legnagyobb márkák háza táján is. 

Van ahol csak az üveg újult meg egy limitált kiadás erejéig, de születtek új illatok is az érzékiség jegyében.

CAROLINA HERRERA GOOD GILR VELVET FATALE

A klasszikus fekete cipellő új, limitált külsőt kapott az ünnepekre, és vörös bársonyba öltözött, és Karlie Kloss mutatja be nekünk talpig vörösbe öltözve.

Az alapillat ámbra (borostyán), cédrus, fahéj, kakaó, kasmírfa, pacsuli, pézsma, praliné, szantálfa, tonkabab, és vanília, mely bolgár rózsával, jázminnal, narancsvirággal, írisz gyökérrel, tubarózsával egészül ki a szívjegyben, és bergamottal, citrommal, kávéval, és mandulával a fejjegyben.

Kattints a képre és nézd meg a teljes kampányt:

PACO RABANNE PURE XS FOR HER 

Az új illat arca nem más, mint Emily Ratajkowski, aki a vágy és fantázia földi megtestesítőjeként jelenik meg a kampányban. 

Az illat maga egy rettentően nőies, és különleges kompozíciót rejt magában, ami az ylang-ylang, a vanília, a pattogatott kukorica, a szantálfa, és az ambrette mag együtteséből jött létre.

paco-rabanne-pure-xs-for-her-new-fragrance-2018-at.jpg

 

GIORGIO ARMANI SÍ PASSIONE

Cate Blanchett elegáns vörösben  mutatta be még a tavalyi évben a  Sí újragondolt változatát, a Sí passione-t, ami egy mélyebb változata az eredeti illatnak. A cédrusos vanília a kerti vaníliavirággal, jázminnal és a rózsával egészül ki, majd a rózsaszín bors, a körte és a fekete ribizlivel éri el a végleges illatkompozícióját.

si_passione_1900x1070-.jpg

CHANEL N°5

A Carolina Herrera Goog Girlhöz hasonlóan itt is egy limitált kiadású vörös külsőről beszélhetünk. Az alapillat ugyanaz, mint az eredeti  N°5, tehát aldehid, narancs, ylang-ylang, bergamott, citrom, jázmin, gyöngyvirág, rózsa, borostyán, szantálfa, pacsuli, pézsma, vanília, okamoss, és vetiver komponálta különlegességről beszélünk.

chanel-new-limited-edition-n_5-red-edition.jpg

NARCISSO RODRIGUEZ ROUGE

Merész illatot lehetünk az elegáns vörös üvegcsében, melynek alapját a pézsmás szívjegyet bolgár rózsa és írisz rendkívüli kombinációja adja meg, és az ámrás jegyek  – tonka, vetiver, fekete és fehér cédrus –  egészítenek ki.

lrm_export_134427878697781_20181130_133125717.jpeg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');