5 szuper karácsonyi ajándék
2018. december 21. írta: Szabinae

5 szuper karácsonyi ajándék

Pár nap múlva karácsony, és egyre nagyobb a nyomás rajtad, hogy mit is vegyél a másiknak az ünnepekre. Most bemutatok Nektek pár olyan ajándékötletet, mellyel időt, energiát, és persze párezer idegsejtet is megspórolsz magadnak.

18568091_ae01d8ac1f23ba979a1de2925a19654d_wm.jpg

A következő öt ötletből garantáltam fogsz legalább egyet találni, mellyel örömet tudsz szerezni a szeretteidnek :)

 

karacsonyi_ajandekotletek_blogozine.jpg

PARFÜMSZETTEK A TÖKÉLETES MEGJELENÉSÉRT

 A parfümszettekről sokan azt gondolják, hogy sokkal drágábbak, mint egy parfüm önmagában. Pedig ez nem igaz, ugyanis egy árban vannak, csak a szettekhez van még egy testápoló, vagy egy spray is ajándékba. A díszcsomagolásról pedig ne is beszéljünk. Mind a Férfiak, mind a Nők számára tökéletes ajándék lehet.

A TÖKÉLETES SMINKÉRT

Ha már smink, akkor legyen tartós, állatkísérletmentes és gyönyörűen pigmentált. Nekem a legtöbb sminkem a Veres Pálné utcában (Budapest, Ferenciek tere mellett) található Kell a Púder shopból van, mivel tartós, pigmentált, és hihetetlenül jó minőségűek korrekt áron.

o-red-lips-facebook.jpg

EGY KÜLÖNLEGES CSIZMA MINDIG JÓ DÖNTÉS

Egy kényelmes, stílusos cipő a női gardróbba mindig tökéletes ajándék lehet. Ha pedig nem vagy biztos a fazonban, vagy a méretben, akkor érdemes ajándékkártyát adnod a kedvenc márkájához, és akkor garantált az öröm :)

 shoehoo_blogozine.jpg

KIEGÉSZÍTŐK A MINIMALIZMUS JEGYÉBEN

A kevesebb néha több, tartja a mondás, és ez érvényes a kiegészítőkre is. Szerezz be egy stílusodhoz illő darabot, mely minden alkalomra tökéletes lehet. 

Az egyszerű vonalvezetésű darabok tökéletesen ki tudják egészíteni a szettedet. Ez lehet a tökéletes táska, pénztárca, óra, vagy ékszer is.

Én karácsonyra ajánlom a csinos Katie Loxton clutchokat, a Thomas Sabo elegáns órákat, illetve a Guess okosórát.

nora_sarman_mariott_3.jpeg

GONDOLJ A KÖVETKEZŐ ÉVRE IS

Egy stílusos határidő napló tökéletes ajándék lehet a szeretteidnek. Rengeteg féle típust, és színt lehet már találni a piacon. Erről bővebben EBBEN a posztban írtam.

Nekem már második éve a My Dream Life Planner motivációs naptára van meg. A jövő évi naptáram egy matt fekete határidő napló, rozé arany betűkkel. Abszolút letisztult és elegáns külsejű. Imádom :)

3_15.jpg

De a boltokban be tudsz szerezni stílusnaplót, baba-mama naptárt és gyűrűs füzetes megoldásokat is. A lehetőséget száma végtelen, és ajándéknak pedig tökéletes.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');