Ezek a legjobb határidőnaplók jövőre!
2018. november 27. írta: Szabinae

Ezek a legjobb határidőnaplók jövőre!

Az év végéhez közeledvén egyre inkább előtérbe kerülnek a következő évre vonatkozó határidőnaplók, melyek között mindenki megtalálja a számára tökéletes színű, formájú, vastagságú és küllemű szépséget.

A 2019-es határidőnapló mustra pedig tartogatni fog remélem számotokra meglepetéseket, és megtaláljátok azt a kicsiny válogatásomban, melyre vágytok.

girl-writing-in-a-diary_free_stock_photos_picjumbo_img_6037-2210x1473.jpg

STÍLUSTERVEZŐ

Lakatos Márk stílus tanácsaival ellátott PlanAll heti tervezője igazi kincs a divatrajongók számára, hisz évszakokra lebontott tanácsokat olvashatnak személyesen Márkt "tollából".

Az 52 ​stílusos hét 252 oldalas naptár stílustréningekkel, heti célokkal, stílustippel, értékelővel és idézettel, havi szokáskövető táblázattal, stílus horoszkóppal, shopping útmutatóval, elmetérképpel, személyes fókuszpontokkal, és egyedi illusztrációkkal tarkítva, melyhez 88 cuki matricát is kapunk ajándékba.

Fekete, és fehér színben érhető el. Instán most játszhatsz is értük :)

MOTIVÁCIÓS NAPTÁR

2019 az önfejlesztés éve lesz, és erre fókuszál a My Dream Life Planner is, ugyanis a határidő naplóban inspiráló idézetek, motivációs gyakorlatok, és asztro tippek vezetnek végig az éven úgy, hogy azt minél jobban, tartalmasabban tudd megélni.

Fekete, fehér és rozé gold színben érhető el.

47005825_739804549715934_6961122164011433984_n.jpg

CUKISÁGFAKTOR

Unikornis? Sellő? Ananász? Pálmalevél?  Minden mi szem - szájnak ingere a Lizzycard kínálatában!  Heti, és havi tervezővel ellátott gyűrűs határidő naplók b5-ös méretben, matricákkal, jegyzetelési lehetőséggel keményfeledeles borítással ellátva.

Kattints a képre és nézd meg őket:

MENYASSZONYOKNAK

A nagy nap körüli hajrában el lehet veszni, így minden ara álma egy esküvői TO DO LIST-tel kiegészített tervező Inspirál - Lak blog Vikitől, amiben a koszorúslányoktól kezdve a combfixig minden megtalálható :) Ez most nekem például nagyon jól jön, mert azt se tudom merre áll a fejem, és jövő esküvő :D 

img_7996_1.JPG

 ANYUKÁKNAK

Kisbabával nem éppen egyszerű az élet, és áldás tud lenni egy olyan naptár, amibe a gyerkőccel kapcsolatos információkat is vezethetjük a sajátjaink mellett.

A Cukimamikban található egy praktikus belső zseb, ahova a dolgaidat rakhatod, egy havi, és egy egy napi tervező, kiadástervező, hozzátáplálási táblázat, baba horoszkóp, jutalomtábla, fejlődéskövető (2 éves korig), listák és különböző kuponok.

cukimamik.jpg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');