Best of 2018 | Vegán kozmetikumok
2019. január 30. írta: Szabinae

Best of 2018 | Vegán kozmetikumok

A természetes, és állatkísérletmentes kozmetikumok használata egyre inkább meghatározó elemmé válik nálam, és emiatt több márkát, és terméket is próbáltam a tavalyi év során. Találkoztam mindenféle termékkel, rosszakkal, és zseniálisokkal. Mivel korpás szeborreás bőröm van, így hamar kiderül az, ha valamiben olyan van, aminek nem kéne, és a minőségellenőrnek is jó, mivel minden kijön rajtam.

A következő márkák, és termékek azok, melyeket nyugod szívvel ajánlok Nektek.

1112-2018-1252457584396655692694.jpeg

NATICS

A magyar prémium kozmetikumokat forgalmazó márka neve ismerősen csenghet nektek, hisz ódákat zengtem már róluk, hogy a problémás bőrömmel milyen csodát műveltek.

A kedvenceim a termékpalettából a szérumok, és az Aha savas arclemosó, de a fluidok és a mousse-ok is nagyon jók :) 

A következő két szérum képezi az arcápolási rutinom gerincét: 

C20, ami egy C-vitaminos szérum. Heti 2 alkalommal esténként kenem a krémem alá. Gyulladáscsökkentő, folthalványító, és ráncfeltöltő hatása van. 

Lumiére, ami egy bőrtónus kiegyenlítő, ragyogás fokozó szérum, melynek hála szép egységes lett a bőrfelszínem, és a rozáceás foltjaim is halványodtak. 

A teljes termékpaletta vegán, állatkísérletmentes, és mindenféle káros kemikália mentes.

lrm_export_261537311540646_20181022_131704824_1.jpeg

NOURISH

Az angol márka szintén magas minőségű, parabén és kőolajmentes vegán termékeiről híres. Tőlük a Nourish Kale 3D arctisztító gélt használom reggelente az Argán skin renew arckrémmel, a Kale szemkörnyékápoló szemránckrémmel. Az arcápolási rutinomról bővebben ITT írtam.

Zseniális kencéik vannak mindenféle az arcbőrre tervezve a természet erejével felvértezve.

lrm_export_261469176566245_20181022_131556689_1.jpeg

LUSH

A Lush fürdőbombáit nem kell senkinek sem bemutatni. Mindenki meg tudja találni náluk a kedvencét. De nem csak fürdőbombában, hanem testápolásban, és hajápolásban is erősek.

A BIG sampont állandó jelleggel veszem újra náluk, mivel a Langhaarmädchennel felváltva mosom vele a hajamat. Szépen karban tartva a szeborreás fejbőrömet. Nem mondom, hogy káromkodásmentesen mosok hajat, de szép, egészséges, viszketésmentes lesz tőle. Kb 2 hetente szoktam hajat mosni, mivel a BKV és a szmog miatt sajnos koszolódik.

LANGHAARMÄDCHEN

A DM által forgalmazott hajápolási családot két bloggerina hozta létre direkt hosszú loboncra specializálva. Én a barna hajra valót, és az intense termékeket használom. A balzsamot pedig Tangle Teezer wet (nedves hajra való) kefével viszem fel, és így gubancmentesítem is egy lépésben a hajamat.

langhaarmadchen_blogozine.jpg

KAP - Kell a Púder

A kencék után jöhet egy kis smink. A termékpaletta teljesen állatkísérletmentes; a stickek, illetve a rúzsok kivételével vegán is ( a stick és a rúzs méhviaszt tartalmaz).

Rettentően magas pigmentáltság jellemzi, és a primer & permet kombináció pedig zseniális. Aktuális kedvencem tőlük a pigment porok, melyet bázis segítésével viszek fel.

kap2_1.jpg

Ezek voltak a tavalyi év vegán kozmetikum kedvencei!  A Tiéd közte van?

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 A kezdőképet Fotolla fotózta rólam a kedvenc Sármán Nóra darabomban a Mariott Hotelben.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');