TOP 5 anyák napi ajándékötlet
2019. május 01. írta: Szabinae

TOP 5 anyák napi ajándékötlet

Az anyák napja egy különleges ünnep, melyet nem csak az év 1 napján, de a többin is ünnepelni kéne, hisz a legnagyobb kincset kaptuk tőlük, az életünket. 

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük (vérségi köteléktől függetlenül), és ennek apropójából összeszedtem pár ajándékötletet, mellyel mosolyt csalhatsz az arcára.

KÉP

Egy közös kép rólatok, egy kedves keretbe tökéletes ajándék lehet, hisz a szüleink leginkább albumokban, és falon gyűjtik rólunk, az unokákról a képeket, nem pedig digitálisan.

Szerezz be egy vagány kollázst hozzá, és töltsd fel kedves emlékekkel. Biztosan örülni fog neki!

Kép keretek: Ikea

GYERTYA

A gyertyának az év minden szakaszában szezonja van. Válassz erre az alkalomra akár egy CF, vegán szójagyertyás ajándék csomagot, melyet személyre is szabhatsz. Nálam lakás illatosító funkciót is betöltenek ezek a illatos csodák :)

Greenwaydesign szójagyertyák

ARCÁPOLÁSI CSOMAG

Nálunk nagy slágernek számítanak ajándékok terén az arcápolási csomagok, hisz pont megfelelő mennyiségű idő telt el karácsony óta ahhoz, hogy feltöltsük a kence raktárát az anyukánknak, és a nagyinak is.

Személy szerint én a magas minőségű, megfizethető vegán, és állatkísérletmentes kozmetikumokat ajánlom, hisz azzal nem kínzunk  a szépség nevében kisnyuszikat, teszünk a környezetért, és még sokkal szebb bőrt is kapunk végeredményként, mint a kemikáliákkal tűzdelt egyéb kencéktől.

Natics, Nourish, Nuxe

PARFÜM

Az illatokat minden Nő szereti kortól függetlenül. Lepd meg édesanyádat a kedvenc illatával Anyák napja alkalmából. Ha pedig valami újdonságra vágysz, akkor iránymutatás lehet a PARFÜM ÚJDONSÁGOK című korábbi bejegyzésem.

Nálunk ezek az aktuális kedvencek:

ch_good_girl_1.jpg

narciso_rodriguez_blogozine.jpg

lrm_export_336887973291330_20181205_083238106.jpeg

img_norasarman_fotolla_blogozine_12.jpg

Good Girl, Narciso Rodriguez, Calvin Klein Women, Desigual

VIRÁG

Mind a vágott, mind a cserepes virág jó döntés lehet anyák napjára. Válasszuk a kedvenceit, és adjunk mellé egy kedves személyes üzenetet, és garantált a siker :)

beautiful-bloom-blooming-931168.jpg

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');