Megérkezett az ausztrál tűzoltók 2020-as naptára
2019. október 09. írta: Szabinae

Megérkezett az ausztrál tűzoltók 2020-as naptára

Közeledik az új év, és ennek örömére meg is érkezett az ausztrál tűzoltók éves naptára, ami szokás szerint jótékonysági célra ajánlja fel a bevételt. Az ausztrál városi, vidéki, fegyveres erők, légiközlekedési és céges tűzoltó  immáron 27 éve állnak össze, és készítik el a naptárukat. Ebben az évben 6 egyedi naptárt készítettek, melyekben Ausztrália legforróbb tűzoltói láthatók mentőmacskákkal, kutyákkal, lovakkal, ausztrál őshonos állatokkal, és haszonállatokkal. 

Ebben az évben úgy döntöttek, hogy a helyi, kisebb jótékonysági szervezeteket támogatják a bevétellel, melyek elsősorban az őslakos ausztrál, mentési és terápiás állatokra összpontosítanak.  A kisebb szervezetek közé olyanok tartoznak, mint például a Healing Hooves, amely az autizmusban és Aspergerben szenvedő gyermekek támogatására koncentrál. Ezen kívül a PTSD-ben szenvedő veteránokat, valamint az időskorú, demenciában és Alzheimerben szenvedő embereket is segíti.

De támogatást kap a Currumbin Vadon élő Kórház is, amely több mint 70 éve foglalkozik a sérült őslakos ausztrál állatokkal. Ebben az évben a kórház várhatóan több mint 11 000 sérült állatot fog kezelni. A naptárból bevételéből származó adományokból új eszközöket tudnak majd beszerezni. 

Kattints a képre és nézd meg a naptárat ;) Forró képek következnek!

Ebben az évben a naptárakban szerepelnek a francia és német tűzoltók is, jövőre pedig a világ minden tájáról származó tűzoltók részt vesznek a világ első nemzetközi tűzoltók naptárában.

Forrás: www.australianfirefighterscalendar.com