Ezekkel a pink termékekkel támogathatod a mellrák elleni küzdelmet
2024. október 14. írta: Szabinae

Ezekkel a pink termékekkel támogathatod a mellrák elleni küzdelmet

mellra_k_elleni_kampa_ny_2024_blogozine1.jpg

Idén októberben ünnepli az Országos Mellrákellenes Alapítvány fennállásának 30. évfordulóját, és ennek alkalmából elérkezett a Breast Cancer Awareness hónapja is. Ennek apropójára a legnagyobb divat-, szépségmárkák és vállalkozások összegyűltek, hogy támogatást nyújtsanak limitált kollekciójukkal eme nemes ügyhöz. 

ezekkel_a_ku_lo_nleges_terme_kekkel_ta_mogathatod_a_mellra_k_elleni_ku_zdelmet_blogozine_3.jpg

Mutatom a teljesség igénye nélkül őket:

Estée Lauder

Estée Lauder évtizedek óta támogatja a mellrák kutatását a Breast Cancer Research Foundation (BCRF) alapítványon keresztül. 2024-ben az ikonikus Advanced Night Repair szérum limitált kiadása jelenik meg egy rózsaszín peóniával díszített csomagolásban, amely szolidaritást és erőt jelképez az érintettek számára. Az eladásból származó bevétel 20%-át adományozzák a BCRF-nek, amely segít a mellrákkal kapcsolatos kutatások finanszírozásában.

Clinique

Clinique idén az ikonikus Dramatically Different Moisturizing Lotion+ limitált kiadású rózsaszín üvegcsés termékével csatlakozik a kampányhoz, amelyhez egy “Great Skin, Great Cause” kulcstartó is jár. Minden eladott termék után adományoznak a BCRF-nek. Ez a különleges csomagolású hidratáló a Clinique egyik legismertebb terméke, amely az egészséges bőr fenntartására fókuszál.

Dr. Jart+ Cicapair™ Cooling Gel Moisturize

A Dr.Jart+ a limitált kiadású, rózsaszín szalagos Cicapair™ gélkrém vételárának 50%-át a Breast Cancer Research Foundation®* javára ajánlja fel.

ezekkel_a_ku_lo_nleges_terme_kekkel_ta_mogathatod_a_mellra_k_elleni_ku_zdelmet_blogozine_2.jpg

 

Origins

Kényeztesd kezeidet, miközben küzd az ügyért az Origins limitált kiadású Peace of Mind hidratáló kézkrémjével – minden tubus eladásából adományoznak a mellrák elleni kampánynak.

Még több hasznos tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted a legújabb szépségápolási trendeket. 

Avede

A száraz kezek megújulhatnak ezzel a könnyű, nem zsíros kézkrémmel, amelyet a márka jellegzetes cseresznye-mandula illata tesz még különlegesebbé. Az andirobaolajjal és egyéb növényi alapú hidratáló összetevőkkel dúsított krém mélyen táplál és puhává varázsolja a bőrt egész napra. Emellett a márka a termék árából 50%-ot ajánl fel a Breast Cancer Research Foundation (BCRF) támogatására. A formula egész évben elérhető, ám a rózsaszín csomagolás és a különleges cseresznye-mandula illat csak korlátozott ideig kapható.

ezekkel_a_ku_lo_nleges_terme_kekkel_ta_mogathatod_a_mellra_k_elleni_ku_zdelmet_blogozine_4.jpg

La Mer

A mellrák hónapjának tiszteletére az ultratápláló ajakbalzsammal készült. Minden eladott ajakápoló után 50%-ot a mellrák elleni kampánypartnereknek ajánlják fel.

Bobbi Brown

A Bobbi Brown a rózsaszín színnel díszített Proud to Be Pink Crushed Oil-Infused Lip Gloss Duo ajakfény párosítást kínálja, amely egy hidratáló, olajokban gazdag készítmény. Ez a kiadás teljes bevételét a BCRF kapja, segítve ezzel a kutatások és oktatási programok finanszírozását. A szett két árnyalatban érkezik: egy világos rózsaszín és egy csillogó blush árnyalatban.

Tom Ford

A limitált kiadású különleges csomagolású indiai rózsa árnyalatú rúzs bársonyosan sima színt kölcsönöz az ajkaknak. A bevétel 100%-át a Breast Cancer Research Foundation javára adományozza a márka.

ezekkel_a_ku_lo_nleges_terme_kekkel_ta_mogathatod_a_mellra_k_elleni_ku_zdelmet_blogozine_5.jpg

GHD

A hajformázó eszközeiről ismert GHD idén új Pink Collection sorozatot mutatott be, amely különféle rózsaszín hajvasalókat, hajsütővasakat és egyéb eszközöket tartalmaz. 

Jo Malone London

Jo Malone London a híres Peony & Blush Suede Cologne limitált kiadását is mellrák elleni támogatásra ajánlotta fel. A 100 ml-es illat különleges rózsaszín dizájnnal rendelkezik. Az illatot a peóniák és a jázmin illata teszi egyedivé, amelyek a gyógyulás és az összefogás jelképe.

Estee Lauder Bouquet of Strength Lip Collection Pink Ribbon Makeup ajándék szett

A kollekcióban olyan szépségápolási termékek találhatók, mint a Pure Color Crystal Lipstick, a Double Wear ajakceruza és a Limited Edition Lip Gloss. Egy stílusos rózsaszín táskával együtt érkezik, így ideális választás, hogy támogass egy jó ügyet!

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');