TOP 3+1 karácsonyi ajándék ötlet az utolsó pillanatra
2019. december 17. írta: Szabinae

TOP 3+1 karácsonyi ajándék ötlet az utolsó pillanatra

Szerencsére sosincs késő. Még a karácsonyi ajándékok beszerzését is be tudod iktatni anélkül, hogy beleőszülnél. Ebben a bejegyzésben utolsó pillanatos ajándékötleteket fogok veletek megosztani, melyekkel nem igazán tudsz mellélőni. 

istock_000075258567_small.jpg

ILLATOK

A parfüm olyan, mint az ékszer. Öltöztet, az énünk részévé válik, és már messziről meg lehet ismerni róla, hisz minden illat máshogy áll az emberen. A karácsonyi szezonban a legjobb az, hogy ilyenkor a kedvenc parfümünk ajándékszettben is kapható, ami nem szokott drágább lenni magánál a parfümnél, csak mellé van dísz csomagolásba készítve testápoló / mini parfüm / tusfürdő is. Tökéletes ajándék Nőknek :)

parfumszettek_karacsonyra_blogozine.jpg

ARCRAVALÓK

Az arcravaló kencék - főleg a kedvenc márkája az ajándékozottnak - mindig jó választásnak bizonyulnak, hisz ezekre mindig szükségünk van.

Ebből is lehet már szuper szetteket találni. Nekem személyes kedvencem pl. ez a Clarins csomag. Egyrészt nagyon jó összetevőlistája van a termékcsaládnak, másrészt cuki a karácsonyi kiadás :)

80057738_original_original_1.jpg

ECSETEK

Egy új ecsetkészletnek nehéz nemet mondani, hisz azok mindennapi használatban vannak. Vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy milyen jellegű ecseteket használ az illető rendszeresen, és azokból beszerezni pár új darabot. 

Amennyiben tininek lesz első készletnek, érdemes egy alap ecseteket tartalmazó csomagot venni.

notino-elite-collection-the-perfect-brush-set-ecset-szett_1.jpg

TESTÁPOLÁS

 A téli időszakban jobban szüksége van a bőrnek ápolásnak. Ez nem csak az arcra, hanem a testre is értendő. Szuper karácsonyi szetteket lehet találni ebben az időszakban. A kedvenc márka szettje mindig jó döntés, ha az utolsó pillanatra hagynád az ajándék beszerzést.

testapolasi_szettek_blogozine_1.jpg

A legfontosabb a karácsonyi ajándékválasztásnál az, hogy olyat adjunk a másiknak, aminek örülne. Tehát figyeljünk az apró célzásokra, vagy egyszerűen csak kérjünk tőle egy listát arról, hogy minek örülne. Én mindig listát adok, mivel ez a legegyszerűbb mindenki számára.

Kellemes Ünnepi készülődést kívánok Nektek! :)

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 A bejegyzést a Notino.hu támogatta

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');