Íme az ausztrál tűzoltók 2021-es naptára
2020. október 14. írta: Szabinae

Íme az ausztrál tűzoltók 2021-es naptára

Kevés olyan blogbejegyzés létezik, ami szó szerint fel tudja forrósítani a levegőt egy őszi esős napon, de szerencsére ilyen az ausztrál tűzoltók 2021-es naptárja, ami telis - tele a már tőlük megszokott képi világgal, cuki állatokkal, és dögös tűzoltókkal :)

2020 nem volt könnyű év senki számára sem. A 2019 év végétől hosszú időn át tomboló katasztrofális bozóttüzekben szenvedtünk, és becslések szerint 1 milliárd állat vesztette életét a sokszínű őshonos vadon élő állatok közül. Noha a tűzesetek elmúlhattak, a megsemmisített bokrok lehetetlenné tették a kitelepített / megmentett vadon élő állatok sokaságának természetes élőhelyükre való visszatérését.

A katasztrófára válaszul ebben az évben 6 egyedi naptárat készítettek, köztük 2 új verziót. Az új „Hős” naptár tiszteletben tartja az ausztrál tűzoltók kemény munkáját ebben a válságban, míg az új „Állatbarátok” naptár az ausztrál vadvilág, az imádnivaló mentő és terápiás állatok, valamint más ikonikus állatképek sokszínűségét helyezi a figyelem középpontjába.

Idén a 2021-es naptárak bevételével a különböző őshonos állat-jótékonysági szervezeteknek nyújtanak támogatást, hogy hatékonyabban tudják segíteni a törékeny élővilág ökoszisztémáját.

KATTINTSATOK A KÉPRE A NAPTÁRÉRT:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Kalendárium elérhetőség: http://australianfirefighterscalendar.com/

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');