Rendhagyó nyitási kedvezménnyel indítja a 2021-et a Margitszigeti Színház
2021. január 19. írta: Szabinae

Rendhagyó nyitási kedvezménnyel indítja a 2021-et a Margitszigeti Színház

A Margitszigeten valódi élményt, kikapcsolódást és feltöltődést jelent az embereknek, és pontosan ezt szeretné nyújtani a Margitszigeti Színház is a nézőinek. Egy rendhagyó kezdeményezéssel indítja a 2021-es évet a színház, ugyanis 24 órás idő- és kedvezménykapukat nyit meg a színház weboldalán. A gazdag és a folyamatosan bővülő kínálatból az ezen alkalomra véletlenszerűen kiválasztott egy vagy több előadásra, koncertre, produkcióra 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak színházjegyet az érdeklődők!

A január 18-án induló játékos interaktív kampány előreláthatólag február 10-éig, de mindaddig tart, ameddig a Margitszigeti szabadtéri nagyszínpad a 2021-es szezonra tervezett minden előadása a színház weboldalára, kínálatába fel nem kerül.

szabad-ter.jpg

Remélem minél hamarabb elérkezik a  2021-es színházi nyár, hogy kipihenhessük és maguk mögött hagyhassuk a nehéz hónapokat.  

A régen várt élő közönség-művész találkozásra készíti fel a színház vezetése a város és az ország kedvelt játszóhelyét, a Margitszigeti Színházat. A Margitsziget Tündérkertjében ünnepelt pop sztárok, filmzenei, klasszikus és rendhagyó koncertek, opera-, musical- és balettbemutatók ünnepelt királyai és királynői várják az igazi találkozást.

A közönség és a művészek együtt várják a nagy találkozást, a színházban, a szabadban, a Mindenki színházában a Margitszigeten.

A margitszigeti nagyszínpad szabadtéri bemutatójaként láthatják a Puskás, a Kabaré, a Mozart és a Tesla musicaleket és előkészítés alatt áll az Operettszínház bemutatója, a Hegedűs a háztetőn.

A színes, könnyűzenei koncerteken népszerű előadók és zenekarok kínálatából válogathat a közönség. Többek között fellép az R-GO, Caramel, Tóth Vera, Geszti Péter, Lotfi Begi és zenei partnere a Heureka Pop Orhestra, Fenyő Miklós, Dés László, Stanley Jordan, Zagar, a Budapest Klezmer Band és a Budapest Bár, valamint a Margitszigeten debütál az új Csókkirály show Szenet Vajk rendezésében.

A műfaji sokszínűséget felvonultató szezonban a nagy érdeklődésre számot tartó klasszikus, évfordulós szerzőket: Verdit, Mozartot és Bartókot is kiválóságok tolmácsolásában ünnepelhetjük. Az operarendezés „Tarantinója”, a katalán Calixto Bieito rendez, Escamillo Carmen operabemutatón Bretz Gábor, a Verdi Gálán Arturo Chacón Cruz és Maria Grazia Schiavo lép fel a főszerepekben.

Margitszigeti Színház műsornaptára és további információk: www.margitszigetiszinhaz.hu

A Nemzeti Filharmonikusok koncertjét Kesselyák Gergely vezeti, ahol Lucas & Arthur Jussen virtuóz kétzongorás produkcióval, Mozart Esz-dúr versenyművével lép a magyar közönség elé, első alkalommal. Szintén Mozart, a zseni vonzásában születik meg – a Milos Forman Amadeus, nagy Mozart film ihlette – Mozart 230 Filmzene koncert, ahol Hámori Máté dirigálja az Óbudai Danubia Zenekart.

margitszigeti-szinhaz.jpg

A tánc és balett kedvelői is csemegézhetnek az algír származású koreográfus, Hervé Koubi új bemutatója és az orosz tánczseni, Szergej Polunyin „Raszputyin” előadásából. A nemzeti összetartozás napján a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyar hősök, csaták és szerelmek című táncelőadása adja a keretét egy emlékestnek, Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vadkerti Imre közreműködésével. Augusztus 20. a Bánk bán napja a Margitszigeten. A fent említett nagyszínpadi előadások mellett, számos kísérőprogram, a Víztoronyban rendezett kiállítások, a koraesti térzenei koncertek, a reneszánsz délelőttök, az interaktív meseszínpad, az irodalmi séták és a színház kikötőjébe érkező színházi hajójáratok adnak további lehetőséget az igényes kikapcsolódásra.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

Képek forrása: Margitszigeti Színház

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');