Herrera cipellője vörösben hódít
2021. március 16. írta: Szabinae

Herrera cipellője vörösben hódít

Már megszokhattuk, hogy Carolina Herrera Good Girl-je évről-évre újabb limitált üvegcsét dob a piacra, ám a Very Good Girl más. Nem csak külsejében újult meg, hanem teljesen más akkordokat használ fel a parfüm elkészítéséhez a korábbiakhoz képest.

carolina_herrera_very_good_girl_perfume_blogozine_bloghu_13.jpg

A Very Good Girl egy új, nőies illat, amely a vörös ribizli magával ragadó gyümölcs- és savérzetét használja fel az egzotikus licsi édes, eleven és lédús illatával, az elbűvölő rózsával, és végül a nyers fás vetiverrel és egy finom vaníliával növeli az intenzitást.

Az eredmény egy virágos illat, amely kiemeli a hozzávalók természetes szépségét, anélkül, hogy lemondana a kreativitásról. Carolina Herrera alapelve, miszerint „A divat fejlődés, nem forradalom”, erre az új illatra is tökéletesen jellemző. A rózsa pont olyan újszerűen, modern esztétikával hat, mint ahogy Wes Gordon modernizálja az időtlen selymet és bőrt a márka ruha kollekcióiban. Így a Very Good Girl nem csak érzéki utazás, hanem egy illat, amely kész meghódítani a modern világot.

carolina_herrera_very_good_girl_perfume_blogozine_bloghu_5.jpg

A Very Good Girl üvege az eredeti üvegcipő modern újragondolása. Az egyedi belső lakkozás piros, amely a Carolina Herrera divatház emblematikus színe és ami meghatározza mind a ruhakollekciókat, a kiegészítőket és a sminkszetteket is. A szenvedély és joie de vivre klasszikus szimbóluma itt eleganciát, kifinomultságot és szépséget hoz, amellyel a parfüm a legtipikusabb Good Girl és a legtipikusabb Carolina Herrera termékké válik.

Karlie Kloss pedig mi másban mutatná be az új cipellőt, mint egy tűzpiros elegáns outfitben:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');