Mikroárammal a ráncok ellen?
2021. április 08. írta: Szabinae

Mikroárammal a ráncok ellen?

Bevallom elsőre furcsának tűnt egy mackó formájú készülékre bízni a 30+-os szarkalábaimat, de végülis az otthoni szépségápolás aranykorját éljük, így gondoltam belevágok a kényelmesen az otthonomból a mikroáramos arcfeszesítésbe.

foreo_bear-mikroarammal_a_rancok_ellen_blogozine_blog_hu_cover.jpg

A kozmetikai szalonokban már találkozhattatok a mikroáramos kezelésekkel korábban: Feszesítő hatása miatt előszeretettel szokták alkalmazni vizes bázisú szérumokkal a tisztítás után általában, ugyanis mikroárammal történő stimuláció aktivizálja a bőrben a sejtműködést, fokozza a sejtregenerációt, és rendszeres használat mellett szemmel láthatóan feszesebb, tónusosabb arcbőrt kapunk végeredményképpen.

A macifej formájú FOREO BEAR ugyanezen elv mentén dolgozik, és a T-Sonic pulzálással kombinálva lesz igazi nagyágyú a kis okoskütyü, ugyanis ameddig a BEAR / BEAR Mini készükékek mikroárammal stimulálják a bőrt, addig a T-Sonic™ pulzálása ellazítja az arcizmokat, ezáltal pedig nem csak feszesít, hanem az arcbőr finomabb ráncait, vonalait is kisimítja.

És nem, nem fog megrázni az áram. Egyrészt maga a készülék a többi Foreo készülékhez hasonlóan vízálló, másrészt található benne egy úgynevezett Anti-Shock System ™ is, ami ezt hivatott elkerülni.

5 különböző fokozatra lehet állítani a stimulálás erősségét, és ki lehet próbálni különböző programokat is az alkalmazáson belül. Ezek 90 másodperc és 3 perc között mozognak. 

A BEAR és a BEAR mini között pedig az alábbi táblázatban találtok hasznos infókat. A lényeg, hogy a minit célzottan szemkörnyékre, és ajkak köré ajánlják, de a nagy testvérrel is lehet ott dolgozni.

foreo_bear-mikroarammal_a_rancok_ellen_blogozine_blog_hu_1.png

Nekem a nagy BEAR van meg, és az egész arcomra, és a nyakamra is használom. Amit én elég hamar észrevettem az az, hogy csökkentette a szemem alatti karikák mélységét, aminek őszintén szólva nagyon örültem. Félreértések elkerülése végett: Nem voltak nagyon mélyek, csak pont annyira, hogy már zavarjanak kicsit, ha a tükörbe nézek. A mackónak, lunámnak, és a szuper kencéimnek hála nem nézek ki kriptaszökevénynek így a kozmetikusmentes időszakban :)

FONTOS! A FOREO BEAR-t csak arctisztítás után használjátok, és vizes bázisú szérummal kenjétek be előtte az arcotokat.

Tehát a helyes sorrend:

1, Arctisztítás arctiszítóval

2, FOREO Applikációban program választás - opcionális

3, Szérum felvitele a területre

4, Mackó bekapcsol, és feszesítés

5, Ezután pedig jöhet az arckrémetek

Remélem hasznosnak találtátok a bejegyzést.

A készüléket magáról a Foreo.com-ról, illetve a viszonteladó partnereknél (pl.: kiemelt parfüméria, Notino stb.) tudjátok beszerezni. Érdemes nézni az oldalakat, mert nagyon jó kedvezményeket lehet kifogni rajtuk.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');