5 lélegzetelállító panoráma medence, amit mindenképp nézz meg Dubajban
2021. július 13. írta: Szabinae

5 lélegzetelállító panoráma medence, amit mindenképp nézz meg Dubajban

Jó tudni, hogy az egész évben napsütéses Dubajban az ember soha sincs túl messze valamelyik legszebb panorámával büszkélkedő úszómedencétől. Korábban már volt szó arról, hogy merre menjetek gyerekkel, hol tudsz delfint simogatni, illetve hogy mely látványosságok kerülnek pontosan 0 Forintba :)

A panoráma medencék terén is bővelkedik az Emírségek eme gyöngyszeme. Több helyen találkozhatsz álomszép panorámával: Legyen akár valamelyik drágább tengerparti klub, az egyik tetőtéri medence kilátással a felhőkarcolókra vagy akár egy magánterületen épült hatalmas medence, amelyet a sivatag ölel körbe – a lehetőségek sora végtelen.

Ezekből mutatunk most be néhányat:

Summersalt Beach Club

A Jumeirah Al Naseem tökéletes helyszín egy kis kényeztető lustálkodáshoz, akár a családdal, akár egy könyv társaságában.

A klub területéről közvetlenül elérhető az exkluzív, fehér homokos strand, ahonnan a látványt a Burj Al Arab sziluettje teszi már-már tökéletessé.

summersalt.jpg

La Ville Hotel & Suites – City Walk

Irány a City Walkon található ötcsillagos hotel tetőterasza a végtelen medencével, ahonnan a kilátás a városra egyszerűen fantasztikus - innen még a naplemente is képeslapra illő.

la_ville.jpg

Anantara The Palm – Palm Jumeirah

A három, türkizszínű lagúna vagy az 50 méteres medence egyaránt felüdülést nyújt a melegben.  A Palm Jumeirah végtelennek tűnő medencéje egyenesen a csillogó Arab-öbölre néz.

anantara.jpg

Bab Al Shams

Hűsölés az oázisban! A vízhőmérséklet – a  hőmérséklet szabályozónak köszönhetően – állandó és kellemesen  frissítő, és mindez a sivatag szívében, kilátással a homokdűnékkel övezett oázisra.

bab_al_shams.jpg

The Palace Downtown

A Dubaj belvárosában található medencéből lenyűgöző a kilátás - hová is, ha nem a Burj Khalifára és a Dubaj Szökőkútra. Ha megunta a napsütést, akkor pihenjen a medenceparton kialakított, arab stílusú sátrak, az úgynevezett Buhayra Lounge valamelyikében.

palace.jpg

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');