WOW! Megérkezett Adam Driver és a Burberry Hero kampánya
2021. július 29. írta: Szabinae

WOW! Megérkezett Adam Driver és a Burberry Hero kampánya

Sokat írtak arról, hogy Adam Driver kentaurrá változik Burberry legújabb illatának a Hero-nak a végén. De legyünk őszinték:  Nem más miatt kapott ekkora figyelmet a kampány, mint Adam Driver, és Adam Driver izmos teste miatt. 

Az új illat különösen fontos mérföldkő a Burberry életében, ugyanis ez az első illat, melyet az új kreatív igazgató - Riccardo Tisci - vezetésével debütált világszerte. 

wow_megerkezett_adam_driver_es_a_burberry_hero_kampanya_blogozine_2.jpeg

„Azt akartam, hogy a Burberry Hero magába foglalja a modern férfiasságot, játsszon az elsődleges emberi és állati ösztönök lényegével, mutassa meg az erő és az érzékenység kettősségét” - mondta Riccardo Tisci kreatív igazgató a brit ház számára készített első illatáról.

„Drivernek hihetetlen tehetsége van ahhoz, hogy megmutassa, mit jelent ma a férfiasság - hogyan lehet finoman ötvözni az erőt és az érzelmeket.”

wow_megerkezett_adam_driver_es_a_burberry_hero_kampanya_blogozine_4.jpg

A Burberry Hero egy fás illat. Az Aurélien Guichard parfümőr által kreált Hero a virginiai, az Atlasz -hegységből és a Himalájából származó cédrussal, bergamottal, borókával és fekete borssal bűvöl el.

wow_megerkezett_adam_driver_es_a_burberry_hero_kampanya_blogozine_2.jpg

Az új illathoz persze egy drámai látványvilággal rendelkező kampány videó is dukál, így mutatom is nektek. A filmet Johanthan Glazer rendezte, míg a képi anyagok elkészítéséért Mario Sorrenti felelt. Szerintem mind a kettő fantasztikus lett.

A videóban Adam Driver úszik át az óceánon egy fehér ló mellett, mielőtt eggyé válik ezzel fenséges állattal és végül kentaurrá változik. A Burberry szerint a kampány megkérdőjelezi a férfiasság hagyományos sztereotípiáit. Az illat az állati ösztönök, az erő és az érzékenység közötti kettősséget, és egyben harmóniát hivatott bemutatni.

De nem is szaporítom tovább a szót. Íme a videó:

A parfüm augusztus 2-án lesz elérhető világszerte három ápoló termékkel együtt - borotválkozás utáni balzsammal, haj- és tusfürdővel, valamint dezodorral - a burberry.com -on, a Burberry üzletekben és a kiválasztott kiskereskedőknél. 

MÉG TÖBB KÉPÉRT KATTINTS A FOTÓRA:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');