Különleges nyári illatra vágysz? 3+1 parfüm, amit ismerned kell
2021. augusztus 03. írta: Szabinae

Különleges nyári illatra vágysz? 3+1 parfüm, amit ismerned kell

A nyári illatok mindig könnyedebbek, felszabadultabbak, mint a többi évszakban viseltek. Előszeretettel viselünk ilyenkor gyümölcsös, virágos, nyaralásra emlékeztető parfümöket.

Ebben a bejegyzésben azokat a parfümöket mutatom be Nektek, melyek különlegesek, és tökéletesek egy-egy nyári estére (is).

MAISON MARGIELA REPLICA BEACH WALK

Még csak pár hete az életem része, de egyszerűen imádom ezt az édes, virágos, tengeri sétára emlékeztető parfümöt, ami egyszerre virágos, sós, üde, friss, és egzotikus.

A parfüm egy friss, légies citrusos, bergamonttos akkorddal nyit, melyet az édes kókusz, és a játékos vanília egészít ki. Ehhez csatlakozik még a rózsabors, az egzotikus ylang yland, a fantasztikus pézsma és a sós tengerre emlékeztető vizes illatok. Mintha csak a tengerparton sétálna az ember az illatozó virágok között. Egyszerűen imádom. Hihetetlenül tartós, és rendkívül WOW illat.

A Beach Walk egy REPLICA illat, melyek mindegyike egy - egy emlékre épül, és a különleges pillanatokat igyekeznek parfümbe zárni.

replica_beach_walk_blogozine.jpg

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NOIR

Narciso Rodriguez új illata újfent egy hatalmas tisztelgés a nő belső szépségének és veleszületett érzékiségének hatalmas misztikája előtt. Ez az illat nemcsak addiktív, hanem meglepően nőies és tartós a csábítás földi, meleg erejében, de úgy megragadja és ünnepli egy nő alapvető nőiességét és önkifejezését, mint semmi más illat.

Az első ami megfogott benne a könnyed virágos, pézsmás illat volt, mely az érzéki szilvával, vaníliával, elbűvölő rózsával teljesedik ki. Megragadja az embert, és illatfelhőbe burkolja, mely mosolyra fakasztja és magabiztossággal vértezi fel viselőjét.

narciso_rodriguez_for_her_musc_noir_1.jpg

ARMANI SÍ FIORI

A Sí Fiori egy virágos, gyümölcsös illat, melynek alapja az érzéki fehér pézsma, és vanília. Egy olyan elegáns parfüm, mely az édes nerolis, rózsás akkordokat tökéletes egészíti ki a fekete ribizlivel, mandarinnal, és keserű naranccsal. Sokkal gyümölcsösebb, frissebb, mint a többi Sí illat.

armani_si_fiori_blogozine.jpg

ARMANI MY WAY

Az Armani My Way egy izgalmas fás-virágos illat, melynek alapja a fehér pézsma, a melengető cédrusfa, a meleg madagaszkári vanília, és a virginiai boróka, melyet a tubarózsa, és az indiai jázmin tesz érzéki illattá, majd az egyiptomi narancsvirág, és a citrusos kalábriai bergamott tesz teljessé. Bohókás virágkertre emlékezteti az embert, s mosolyra készteti viselőjét.

tavaszi_viragos_parfumok_blogozinebloghu_3.jpg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált tartalom

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');