8 milliós bicikli? Igen! A Louis Vuitton megalkotta
2021. szeptember 03. írta: Szabinae

8 milliós bicikli? Igen! A Louis Vuitton megalkotta

Igen, jól olvastad Kedves Olvasóm: Louis Vuitton betört betekert a kerépárbizniszbe! Pontosabban szólva összeállt a Maison Tamboite márkával, amely immáron 107 éve gyártja a minőségi, és egyedi kerékpárokat. 1912 óta látja el a kerékpár szerelmeseit a készített, megrendelésre készült és méretre készült biciklijeivel, melyekben kombinálta az acélt, a bőrt és fát.

Maga az LV Bike a Maison Tamboite Paris modelljén alapul, amelyet a Louis Vuitton jellegzetes stílusjegyeivel egészítettek ki.

Nem egy egyszerű mezei biciklit kell elképzelni, mivel felszerelték LED -világítással, nyomkövetővel, ülés alatti lengéscsillapítókkal, és légmentes gumikkal is. Ezen kívül a táskákhoz hasonlóan lehetőség van a kezdőbetűk bőrbe történő gravírozására, amelyet a hátsó kerékre helyeznek el.

A Tamboite x Louis Vuitton kerékpárjai egyenként 28 900 USD ( cirka 8,4 millió Forint ) áron vásárolhatók meg online és az üzletekben  fekete, piros, kék és neonsárga színekben két különböző modellben.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');