BEST OF BEAUTY: AZ OTTHON ILLATA
2021. szeptember 24. írta: Szabinae

BEST OF BEAUTY: AZ OTTHON ILLATA

Az otthoni kiegészítők főleg az utóbbi időben hódítanak teret. Legyen szó diffúzorról, gyertyáról, dekorról, pihe-puha kiegészítőkről. Bevallom őszintén én is rácsúsztam az illatos dekor gyertyákra, melyek nem csak mennyeien illatoznak, de a lakás ékei is lettek a különleges üvegjüknek köszönhetően.

GYERTYÁK

Ezt a kategóriát több alkategóriára szedtem, mert teljesen más egy kézműves-, egy drogériás-, és egy fast fashion üzletben kapható gyertya minősége, és tartóssága. Így nem lenne túl fair egy kalap alá venni őket.

KÉZMŰVES 

Nagy kedvenceim a Greenway Candle kézzel készített szójagyertyái, melyeket akár őszi illatban is be lehet szerezni. Nekem a nagy kedvencem tőlük ilyenkor a Pumpkin Spice - mi más :) Ámbra üvegben, csavaros kupakkal kaphatóak a márka webshopján, és a különböző viszonteladói üzletekben. Akár lakásillatosítóként is tud funkcionálni, ha lecsavarod a kupakot, mivel betölti a mennyei illatuk pár perc alatt a teret. Égési idő tekintetében gramm/perc tekintetében ezeknek a gyertyáknak a legjobb az aránya. Rendkívül tartós, és erőteljes illattal rendelkezik.

Közvetlenül a márka webshopjáról, vagy a Repertory ( Szent Gellért tér mellett) üzletből szerzem be. 

DROGÉRIÁS / PARTÜMÉRIÁS

Ebből a kategóriából a Maison Margiela REPLICA gyertyákat emelném ki leginkább. Az ikonikus parfümök gyertya verziói, melyek egy egész szóbát is be tudnak tölteni az illatukkal anélkül, hogy meggyújtaná az ember őket. Letisztult designjuk miatt lakásdekorként is jól mutatnak. Tartós, erőteljes illata van. A Notino.hu - ról szoktam rendelni 

replica_candle.jpg

Parfümériás vonalból még érdemes megemlíteni a Yankee Candle gyertyákat. Nekem nagy kedvencem a Black Coconut üveggyertyája tőlük. Maga a márka szerintem ismerős lehet többeteknek, hisz egy rendkívül addiktív termékcsaládról van szó, melyet mindenféle variációban és méretben be lehet szerezni leginkább szintén webshopról. 

yankee_candle_blogozine.jpg

FAST FASHION

Rengeteg gyertyám van a H&M Home kínálatából nemes egyszerűséggel azért, mert jól néznek ki. Változatos kiszerelésben, üvegben / tartóban kaphatóak ugyanazok az illatok. Illatát tekintve közepesen tartósnak mondanám őket. 

DIFFÚZOROK

A pálcikás diffúzorok nem csak lakásillatosítóként, de dekorációnak is tökéletesek! Különböző méretben, formában, üvegben kaphatóak.

PARFÜMÉRIA

Ebből a kategóriából a Millefiori Natural Vanilla and Wood aroma diffúzorja szerintem zseniális. Kellemes, ám nem tolakodó illattal rendelkezik. Rendkívül tartós, lassan fogy el, és nem megy el az illata félúton.

millefiori-natural-reed-diffuser-vanilla-wood-room-fragrance_blogozine_blog_hu.jpg

FAST FASHION

Fast Fashion kategóriában a legnagyobb kedvenceim a Zara Home kínálatában találhatóak meg. Egyrészt design szempontból nincs más márka, akinek ilyen gyönyörű és változatos üvegei lennének egy illaton belül, másrészt hihetetlenül tartósak is. Van olyan diffúzorom, ami már egy éve üres, de még mindig illatozik.

Remélem tetszett a válogatásom, és találtál olyat közte, mellyel ékesíteni fogod az otthonodat.

Csodás Napot :)

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');