Ínycsiklandozó ötletek ráérős reggelikhez
2021. december 07. írta: Szabinae

Ínycsiklandozó ötletek ráérős reggelikhez

A ráérős reggelek alap felszereltségei közé tartoznak a teák, kávék, és persze a különféle kínáló tálak is. Az utóbbit fogom ezúttal Nektek bemutatni, és hogy miként is lehet minőségi termékekkel feltölteni egyszerűen.

Mint azt tudjátok rengeteget vásárolok Deluxe termékeket, és az okát ismeritek már: Jó áron, hihetetlen minőségű saját márkás édességek, italok, felvágottak, sajtok tartoznak a termékpalettába. Folyamatosan visszajárunk, újravesszük őket, és nem csak a közvetlen környezetünket „szoktattuk rá” a Lidl saját márkás termékeikre, hanem Titeket is : )

inycsiklandozo_otletek_raeros_reggelikhez_lidl_deluxe_blogozine_blog_hu_2_1.jpg
Az idei évben is nagyon jó választékkal készültek az ünnepi szezonra. Mutatom a kedvenceinket:

Mortodella nyári szarvasgombával és pisztáciával.

Ultravékonyra szelelt sertés szeletek igazi ínyenceknek szarvasgombával és pisztáciával. Nagyon kellemes ízvilággal rendelkezik, eltelít, és feldobja a kínálótálat.

inycsiklandozo_otletek_raeros_reggelikhez_lidl_deluxe2021_blogozine_blog_hu_3.jpg
Deluxe Ajvár

A ráérős reggelik kihagyhatatlan eleme nálunk az ajvár, és ilyenkor mindig több üveggel is betárazunk ebből a márkából, mert pont tökéletes az ízvilága. Húsok mellé, csevaphoz kifejezetten ajánlom.

Deluxe Jamón Serrano sonka

Nyers, lassú pácolású, 15 hónapig érlelt szeletelt sonka sertéscombból, amely a nagy betűs sonka ízvilágot hozza el számunkra. Nagy kedvencem tavasszal, és télen is. Nagyon jól harmonizál főtt krumplival, aszalt paradicsommal. Igazi spanyolos brunchot lehet vele tartani.

inycsiklandozo_otletek_raeros_reggelikhez_lidl_deluxe2021_blogozine_blog_hu_2.jpg

Deluxe Bresaola della Valtellina sonka

Sózott, lassú pácolású, szárított, vékonyra szeletelt nyers marhasonka, amit azoknak ajánlok, akik markáns, érett sonkára vágynak.

Prosciutto di Parma sonka

Hamisítatlan nyers pármai sonka igazi ínyenceknek. A Serrano sonkához hasonlóan többször újravevős magas minőségű sonka azoknak, akik tényleges sonka élményre vágynak. A csomagoláson belül található elválasztók segítségével pedig könnyedén fel lehet szedni a szeleteket.

inycsiklandozo_raeros_reggeli_blogozine.jpg

Deluxe Krokett sajtos töltelékkel

4 darab töltött sajt található a dobozban, melyek Kálmi kedvenceivé váltak és abszolút újravevősek. Nagyon jól omlik szét az ember szájában a sajtos krokett, nem száraz, nem kemény, hanem tudjátok az a pont tökéletes arány, amitől az ember hümmögni kezd evés közben.

 Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

A bejegyzést a Lidl Magyarország szponzorálta 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');