Újévi sminkekre vágysz? Ezekkel nem lőhetsz mellé!
2021. december 27. írta: Szabinae

Újévi sminkekre vágysz? Ezekkel nem lőhetsz mellé!

Az ünnepi szezonban szeretünk kicsit játszani a sminkünkkel. Ez az év azon időszaka, amikor mindig nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy milyen is a megjelenésünk. Kezdve ezt a sminktől kezdve a teljes szettig.

A mai bejegyzésben mutatok nektek pár szuper smink inspirációt, amely segít stílusosan befejezni az évtizedet, és belépni egy újba.

NATÚR SMINK

A no make up makeup nem csak a mindennapokon, de az ünnepi időszakban is jó döntés lehet egy feltűnő ruhával, vagy rúzzsal kombinálva.

natur_smink_blogozine.jpg

Teljes smink: Lancome teint idole nude wear alapozó, L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye Műszempilla hatású szempillaspirál, Maybelline Nudes Of New York szemhéjfesték paletta, Maybelline Lifter Gloss ajakfény, L’Oréal Paris True Match Le Blush arcpirosító

KLASSZIKUS  VÖRÖS RÚZS

A vörös rúzs évek óta az ünnepi szezon legfelkapottabb sminkterméke - a glitteren kívül természetesen - és töretlenül vesszük, hordjuk őket.

voros_ruzs_blogozine.jpg

Teljes smink: Lancome teint idole nude wear alapozó, L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye Műszempilla hatású szempillaspirál, MAC Cosmetics Eye Shadow x9 szemhéjfesték paletta, L’Oréal Paris True Match Le Blush arcpirosító, L’Oréal Paris Rouge Signature mattító folyékony rúzs

SÖTÉT RÚZS

A sötét rúzsok reneszánszukat élik, és csillogó szemhéjfestékkel kombinálva abszolút ünnepivé tudjátok varázsolni a sminketeket.

sotet_ruzs_blogozine.jpg

Teljes smink: Lancome teint idole nude wear alapozó, L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye Műszempilla hatású szempillaspirál, Maybelline SuperStay Matte Ink tartós matt folyékony rúzs Pioneer árnyalata, L’Oréal Paris True Match Le Blush arcpirosító, NYX Professional Makeup Cosmic Metals™ szemhéjfesték paletta

DRÁMAI HATÁS

Hangsúlyos ajkak, és fürtös szemek igazi jolly jokernek számítanak az ünnepi szezonban. Lehet mindenféle színt, textúrát kombinálva a drámaibb hatás érdekében.

piros_ruzs_blogozine.jpg

Hasonló hatást tudtok elérni a Maybelline Superstay Matte Ink tartós folyékony rúzsokkal & Maybelline Lifter Gloss ajakfénnyel, és a NYX Professional Makeup Foil Play Csillogó pigment

CSILLOGÓ SZEMEK

A csillogó szemsmink és az újév kéz a kézben járnak. Készíthettek vele visszafogott, és extravagáns sminket is. Ez már csak rajtatok múlik.

Visszafogott csillogás:

visszafogott_glitter_smink_blogozine.jpg

Hasonló hatást tudtok elérni a NYX Professional Makeup Glitter Goals Metálos csillámporával. 

Erőteljesebb csillogás:

erosebb_glitter_smink_blogozine.jpg

Hasonló hatást tudtok elérni a Revolution PRO New Neutral szemhéjfesték paletta használatával. 

FÜSTÖS SZEMEK

A füstös szem az egyik legjobb módja annak, hogy bármilyen újévi ruhát dögösebbé tegyünk. Készíthetjük sötét színekkel, vagy színes változatban is.

fustos_szemek_szines_blogozine.jpg

Hasonló hatást tudok elérni a Revolution PRO New Neutral szemhéjfesték palettájának használatával.

IRIZÁLÓ SZEMEK

Az irizálódás az egyik legfeltűnőbb, és legvarázslatosabb szemsmink, melyet viselhetnünk szilveszterkor. Megragadja azt az éteri szépséget, melyre mindannyian vágyunk az ünnepek alatt.

irizalo_smink.jpg

Hasonló hatást tudtok elérni a Rude Cosmetics The Roaring 20's Carefree "Carefree" szemhéjfesték palettájával.

Remélem inspirálónak találtad a bejegyzésemet a szilveszteri sminkekkel kapcsolatban. Boldog Új Évet Szépségeim!

Képek forrása: Getty Images, Pexels, a márkák saját termék képei és saját képek

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');