Elegáns, intenzív, elbűvölő - Ti mivel illatosítotok?
2022. február 26. írta: Szabinae

Elegáns, intenzív, elbűvölő - Ti mivel illatosítotok?

Az illatok iránti rajongásom mint azt már jól tudjátok, nem merül ki a parfümök terén, hanem különleges figyelmet fordítok az otthonomra is.

Vannak pálcikás diffúzoraim, ultrahangos diffúzorom, és különböző illatú, formájú gyertyáim szerte a lakásban.

Természetesen vannak, melyekkel esténként romantikázunk, mozizunk, és vannak köztük olyanok is, melyeknek a külsejük fogott meg elsősorban.

Ezeket fogom Nektek ma bemutatni.

WOODWICK

Elsőként a kedvenc aroma gyertyámat mutatnám be Nektek. Biztosan találkoztatok már a Woodwick-kel, hisz különleges formájukkal, illat kombinációikkal évek óta hódítják az illatok szerelmeseit.

Váza, vagy hajó – ellipszis – formájú kézzel fújt üvegedényben lehet velük találkozni. Ezt a különleges designt egészíti ki a fa fedél, és a fa kanóc, mellyel nem csak az illatjukkal kényeztetnek, hanem elegáns ékévé is válnak a lakásunknak.

elega_ns_intenzi_v_elbu_vo_lo_ti_mivel_illatosi_totok_blogozine_blog_hu3.jpg

MAISON MARGIELA

A márka parfümjeivel már többször is találkozhattatok a blogon, de kevesen tudják, hogy isteni – a parfümökkel egyező - akár 40 órán át égő letisztult designnal rendelkező gyertyái is vannak. Nálunk a hálószobában lakásillatosítóként funkciónál a Lazy Sunday, mely anélkül is, hogy meggyújtanám, az egész helyiséget áthatja illatával.

elega_ns_intenzi_v_elbu_vo_lo_ti_mivel_illatosi_totok_blogozine_blog_hu2.jpeg

SMELLS LIKE SPELLS

A borostyán színű üvegtégelybe zárt varázslat jellemzi a Smells like spells kézműves szójaviasz gyertyákat. Különlegessége, hogy meditációs kisokost is mellékelnek az esszenciális olajokkal megillatosított gyertyákhoz, hogy teljes legyen a kényeztető élmény.

Ha pedig még különlegesebb élményre vágysz, akkor próbáljátok ki a Smells Like Spells Massage Candle masszázsgyertyájukat!

elega_ns_intenzi_v_elbu_vo_lo_ti_mivel_illatosi_totok_blogozine_blog_hu4_1.jpeg

MILKHOUSE CANDLE CO.

Ha retro tejescsupor design-ra vágysz mennyei illattal kombinálva, akkor a Milkhouse Candle Co. méhviasz gyertyáit kerested.

Ezek a gyertyák emlékidézésre szolgálnak. A reggeli zabkása illata, a finom, reggelik élménye jut az ember eszébe, ahogy meggyújtja őket, s nem csupán illatosítják a lakást, hanem kellemes, meghitt hangulatot is varázsolnak bele.

Szóval nem csupán retro üvegbe zárt gyertya, hanem egy élmény, egy emlék elevenedik fel általa.

elega_ns_intenzi_v_elbu_vo_lo_ti_mivel_illatosi_totok_blogozine_blog_hu1.jpeg

Remélem találsz számodra vonzó illatot, és a Te otthonod is illatozni fog a gyertyáktól :)

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált bejegyzés

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');