Sztárparádé az Off - White bemutatóján
2022. március 05. írta: Szabinae

Sztárparádé az Off - White bemutatóján

Az Off-White csapata egy erőteljes, 2022-es őszi Ready-to-Wear kollekciót hozott el a nagyközönségnek, melyen igazi sztárparádé is felvonult Párizsban. Többek között láthatjuk Cindy Crawfordot, Kaia Gerbert, Naomi Campbellt, Helena Christensent, Karen Elsont, Karlie Klosst, Candice Swanepoelt, Kendall Jennert, Adut Akecht, Amber Vallettat, Serena Williamst, Bella és Gigi Hadidot.

A „Spaceship Earth: an Imaginary Experience” címet viselő bemutatón Rihanna, A$AP Rocky és Pharrell Williams előtt sétálva a modellek bemutatták a legújabb trendeket, melyek között felfedezhetjük az Y2K ráhatását is.

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG AZ ŐSZI KOLLEKCIÓT: 

Az Off-White szellemisége az, hogy nem csak ruhákról szól, hanem az öltözködés szellemiségéről, így az őszi bemutató a Virgil Abloh által kreált high fashion vonalat vezette tovább. 

A bemutatóról készült videóban meg tudjátok tekinteni az egész showt:

Érdemes közelebbi pillantást vetni a kiegészítőkre is. Az őszi táska, cipő, és sapka kollekció extravagáns, és statement darabokból áll:

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek: Gorunway

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');