A luxus és mindennapi viselet találkozása a Givenchy őszi kollekciójában
2022. március 10. írta: Szabinae

A luxus és mindennapi viselet találkozása a Givenchy őszi kollekciójában

A Givenchy őszi téli ready the wear kollekcióján végig tekintve azt lehet mondani, hogy körbeölelte azokat az öltözködési stílusokat, melyeket a mindennapokon hordunk. Ez alatt értem a kényelmes viseleteket, a csinos ruhákat, és a szexi szetteket is. Minden megtalálható a divatház őszi ready ready to wear kollekciójában 2022-ben.

Matthew M. Williams a haute couture megközelítést alkalmazza a mindennapi ruházathoz.

Az estélyi ruháktól a mindennapi viseletig, a farmer gyöngyhímzésein, a gyöngyös felsőkön át a hosszú, alulról felvágott pólóig - ami egyfajta harisnyakötőhöz hasonlít - megtalálható minden Matthew M. Williams által megálmodott, s kifutóra vitt darabokban.

Givenchy 2022 őszi / téli kollekciójára azt lehet mondani, hogy Williams egyszerűen tükrözte jelenlegi kultúránk mindennapi öltözködéshez való viszonyát.

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG AZ ŐSZI KOLLEKCIÓT:

A sajtóközlemény szerint a kreatív igazgató azt is elmondta, hogy: „Nagyon szerettem volna az erőteljes, kifinomult nőiesség szintézisét létrehozni, többféle amerikai és párizsi hatás, sport és kézművesség kölcsönhatásával. Mellette egy kortárs férfi áll, aki hajlamos az elegáns nemtörődömségre. A kifutón mindkettőt a realitásérzék alapozza meg.

Érdekel az emberek által hordott ruhák készítése, és annak egyszerűsége, úgyhogy azt hiszem, ezeknek a mai archetípusoknak a megtalálása volt az érdekes”

givenchy_rtw_fw_2022_blogozine_blog_hu_4.jpg

Az 2022-es őszi téli kollekció szemet gyönyörködtető sziluettek kialakításával játszik, miközben kreatívan rétegez és játszik a textúrák, és a kézzel hímzett részletek használatával.

„A Givenchy örökségének feltárására összpontosítok, miközben a jövőbe is tekintek. Úgy gondolom, hogy a divat akkor releváns, ha tükrözi, mit jelent ma élni; állandó feszültség van a mindennapi valóság és a couture-hagyomány precizitása, eleganciája és extravaganciája között.” - Matthew M. Williams

givenchy_rtw_fw_2022_blogozine_blog_hu_1.jpg

Érdemes megnézni, milyen csodás táskákkal készül a divatház az őszi szezonra:

givenchy_rtw_fw_2022_blogozine_blog_hu_7.jpg

A részletek sem elhanyagolhatóak:

A videót pedig itt tudjátok megnézni a bemutatóról:

Remélem tetszett a Givenchy 2022 őszére tervezett kollekciója.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Gorunway, Givenchy

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');