Michael Kors szerint a tavasz modern tündérmesés
2022. március 23. írta: Szabinae

Michael Kors szerint a tavasz modern tündérmesés

Nem kellett sokat várni Michael Kors tavaszi kampányára, mely gyönyörűen illeszkedik a 2022-es tavaszi ready to wear kollekcióba. Tehát modern hercegnős, miközben megtalálható benne a magabiztos sikk is, mely a márkát jellemzi. A 2022-es tavaszi/nyári kampány az amerikai divatház legújabb új szépségeit, a Karlie Bag-et, és a Greenwich crossbody -t emeli ki.

A kampány két részből áll: Egy helikopterleszállón, illetve a festői St. Barths festői szigetén készültek a képek.

A helikopterleszállón fotózott kampányképen stílusosak, és modernek. Bella Hadid pedig a gyönyörű fekete csipkecsodában bemutatja a márka legújabb szépséges darabját, az új Karlie Bag-et. melynek elegáns sziluettjén aranyszínű MK iniciálék láthatók.

A festői St. Barts szigetén Cindy Bruna, Nikki McGuire, Lori Harvey, Alton Mason és Neels Visser látható, akik a napsütötte tengerparton, és a jachton pózolva mutatják be a legújabb MK darabokat.

Michael Kors a tavaszi / nyári szezonra is gondoskodott a tökéletes nyaralás kiegészítőről, így találhatunk a kollekcióban kalapokat, szandálokat és elegáns napszemüvegeket is, melyek tökéletes illeszkednek a kollekció többi darabjához.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG KOLLEKCIÓT:

 Remélem inspirálónak találtad ezt a bejegyzést is! Legyen csodás napod :)

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Michael Kors

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');