Hermès tavaszi kampánya az önfeledt gyerekkorba repít
2022. április 14. írta: Szabinae

Hermès tavaszi kampánya az önfeledt gyerekkorba repít

A Hermès francia luxus divatház tavaszi kampánya is megérkezett Cheikh Dia, Merlijne Schorren, Raynara Negrine és Taemin Park modellek főszereplésével. 

Sárga, türkiz, rózsaszín és fehér színpalettával rétegzett textúrák széles választékát láthatjuk, mely a napsütétes könnyed, boldog pillanatokban repít minket.

Fotó: Jack Davison | Haj: Stephane Lancien | Smink: Karim Rahman

Mint a levegőben felszálló buborékok, a 2022-es tavaszi / nyári kollekció a ragyogó égbolt felé visz minket.

"A kollekció színpalettája a sárgától a türkizig, a tiszta fehértől a gyengéd rózsaszínig vágtat. A napfény végigsuhan a váll vonalán, és átsiklik a bőrön, a vörös ajkakon, majd a fekete borjúbőrből készült Kelly táska fogantyújának aranyán.

hermes_ss22_campaing_blogozine_blog_hu4.jpeg

 Akár egy szigetre vonz minket a sál tavasszal, akár más távlatokra, mindig utazást ígér.

A bőr grafikus könnyedséggé válik, a mouliné gyapjú összeolvad és átalakul: a tavaszi / nyári sziluettek anyagai oximoronokat és réteges textúrákat idéznek elő. Az ihletett, narratív és titokzatos Hermès sálak mindegyike egy történetet mesél el.” – meséli a  Hermès divatház a kollekcióról.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Hermès

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');