Illatos újdonság a Guccitól
2022. május 19. írta: Szabinae

Illatos újdonság a Guccitól

A Gucci Bloom új illattal érkezett tavaszra hangolódva, amely arra ösztönözi a nőket, hogy merjenek kibontakozni és igazi önmagukat felvállalni. Ez az új Gucci illat az eredeti Gucci Bloom Eau de Parfum világosabb változata, amely jázmin, tuberózsa és Rangoon Creeper jegyeket tartalmaz. Friss Neroli akkordot adtak a Gucci Bloom Eau de Toilette-hez a játékosabb, de mégis nagyon érzéki kompozíció érdekében.

gucci_bloom_eau_de_toilette_blogozine_blog_hu2.jpeg

A Gucci Bloom Eau de Toilette a költői szépségű, opálos hajnali napfényben fürdőző, szebbnél szebb, illatosabbnál illatosabb virágokban tobzódó Bloom kert esszenciáját hordozza, ahol minden virág ragyogóan friss harmatköntösben köszönti az új napot.

A Gucci Bloom Eau de Toilette-et Alberto Morillas neves parfümőr keverte, aki számos ikonikus illatot alkotott, köztük a Giorgio Armani Acqua di Giò-t és a Marc Jacobs Daisy-t.

A Gucci legújabb illata az „abszolút hitelesség” gondolatával jött létre olyan emberektől, akik „megtapasztalják az életet és annak gyümölcseit, hogy valódi önmagukban virágozhassanak”.

Ez az elegáns Gucci parfüm kifinomult halvány rózsaszín palackban, matt és világító négyzet alakú üvegtesttel érkezett. A klasszikus Toile de Jouy Herbarium House mintával díszített levelek, cseresznyeágak és virágok a szeszélyesség érdekében egyszerűen lenyűgözően romantikus hatást keltenek.

A Bloom kollekció impozáns hatást kelt:

gucci_bloom_eau_de_toilette_blogozine_blog_hu3.jpeg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Credit: Courtesy of Brand

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');