Megérkezett az év illata Emma Watsonnal a főszerepben | Prada Paradoxe
2022. október 29. írta: Szabinae

Megérkezett az év illata Emma Watsonnal a főszerepben | Prada Paradoxe

A Prada újabb ikonikus illattal lett gazdagabb, mely a Paradoxe nevet kapta alkotóitól. A parfüm arca, és egyben reklámfilmjének rendezője pedig nem más, mint Emma Watson.

mege_rkezett_az_e_v_illata_emma_watsonnal_a_fo_szerepben_prada_paradoxe_blogozine_blog_hu3_1.jpeg

A Prada Prada Paradoxe egy borostyános virágos női illat. Egy teljesen új illat, mely alapjaiban változtatja meg a női parfümökről alkotott véleményünket. Az illatot Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu és Shyamala Maisondieu készítette azzal a céllal, hogy egy parfümbe zárják az időtlenséget és az avantgárdot, a természetet és az innovációt.

A fejjegyei körte, mandarin és bergamott, melyet a narancsvirág, a jázmin sambac, a neroli esszencia és a neroli követ, végül pedig a meleg Bourbon vanília, a fehér pézsma, a benzoin és a borostyán akkordjaival egyesülve egy időtlen paradoxon illatot alkotnak. 

Prada Paradoxe palackja az márka ikonikus háromszög alakját idézi.

A márka újra fel szerette volna fedezni a frissességet az első Neroli extrakcióval, s megragadni a virág friss dimenzióját. Szeretette volna felfedezni az érzékiséget mélyebb dimenziókban az Ambrofix-szel, a bio-konvertált borostyánnal, amely vibráló melegséget áraszt, s intenzívebb lenni a forradalmian új pézsmamolekulán, a Serenoliden keresztül, hogy intenzív, mégis finom érzéki illatkompozíció szülessen.

A Prada mindig is szeretett trendszetter lenni, és ezúttal is így tett. Ezzel a parfümmel túllépett a női szépség hagyományos modelljein és archetípusain, és kérdőjelezi meg őket.

„Emma Watson erőteljes eleganciával és figyelmes, elkötelezett lelkülettel rendelkezik, eltökélt a pozitív evolúció iránt – Ő a Prada új nőies illatának tökéletes megtestesítője. Széles körű munkája – a színészettől az aktivizmusig – hihetetlenül inspiráló, és hitelességét jelzi az, hogy képes érzelmeket kelteni, s egy olyan fiatal, elkötelezett generációhoz szólni, akik hitelességet megkövetelik” – mondja Yann Andrea, a Prada Beauty International vezérigazgatója.

mege_rkezett_az_e_v_illata_emma_watsonnal_a_fo_szerepben_prada_paradoxe_blogozine_blog_hu4.jpeg

Egy igazán feminim illat született, mely nemcsak az illatával bűvöl el, hanem úttörő megoldásokkal született. 

A Prada Paradoxe 30, 50 és 90 ml-es Eau de Parfumként kapható, és egy 100 ml-es utántöltővel is rendelkezik a fenntarthatóság jegyében. A Notino webshopjában szuper áron tudjátok beszerezni :)

mege_rkezett_az_e_v_illata_emma_watsonnal_a_fo_szerepben_prada_paradoxe_blogozine_blog_hu2.jpeg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');