Robbie Williams egy fekete-fehér cicával énekel
2023. január 25. írta: Szabinae

Robbie Williams egy fekete-fehér cicával énekel

Igen, jól olvastátok a címet: Robbie Williams vadonatúj dallal jelentkezik, melyet egy cuki fekete-fehér cicával énekel. Az It's Great To Be a Cat című szerzeményt saját macskái inspirálták, ugyanis tavaly két cuki szőrpamacs - Elvis, és Priscilla - érkezett Robbie Williams családjába, és persze azonnal elbűvölték, és ujjuk köré csavarták az énekest. 

Nem is kellhet ennél több egy új dal születéséhez, így saját macskái, valamint a mindenki által jól ismert, csintalan fekete-fehér Felix cica huncutságából ihletet merítve készítette új slágerét.

„Nincs több zsákbamacska, én vagyok Felix új hangja. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután saját otthonomban is tanulmányoztam rosszalkodó, huncut viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!” 

 A világsztár új, It's Great To Be a Cat című szerzeménye a PURINA európai reklámkampánya keretében debütál, melyben az énekes színészi tehetségét is megcsillogtatja a dalhoz tartozó videóklipben, ahol a híres cicával, Felixszel tűnik fel: a vicces filmben végigkövethetjük csintalan párosukat miközben a közös premierjükre készülődnek.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');