Óda az elfogadáshoz, és a szerelemhez: Gucci Guilty új érába lépett
2023. március 08. írta: Szabinae

Óda az elfogadáshoz, és a szerelemhez: Gucci Guilty új érába lépett

Az új illatok a szeretet megszámlálhatatlan megjelenését ünneplik, megtestesítik az önelfogadást és megmutatják, hogy a nyitottság mily módon szabadítja fel az önkifejezés legtisztább formáit. A Gucci Guilty illatok nem egy, hanem három új arcot is kapott. Az ikonikus divatház nem mást, mint Julia Garnert, Elliot Page-t, és A$AP Rockyt kérte fel kampányarcának. Glen Luchford filmezte a kampányt, amely mindannyiunkat hazahív: egy metaforikus helyre, ahol mind szabadok és elfogadottak lehetünk, és ahol megmutathatjuk igazi valónkat.

Egy óda az önelfogadáshoz, a barátsághoz és a szerelemhez, annak minden formájában: a Gucci Guilty új kampánya egyszerre bátor és szelíd. 

A Gucci Guilty Pour Femme és Pour Homme illatokkal való találkozás egy valódi ösztönzés a felfedezésre, az alkotásra és önmagunkhoz való kapcsolódásra, szívünk legmélyéről. Az ikonikus Gucci Guilty illatok frissek, összetettek, maguk a hosszantartó érzékiség felszabadító elegyei – továbbra is új utakat mutatnak és inspirációt adnak életünkhöz.

A Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme a szabadság gazdag, frissítő energiájától pulzál, amelyet a mandora, rózsabors, orgona és pacsuli jegyek adnak. A mediterrán mandora citrus fejjegy összhangban áll a természetes bergamottal és rózsaborssal, ezzel melegséget és ragyogást kölcsönözve az illatnak. Az orgona a virágzó szívjegyekhez, az ibolyához, a rózsához és a muskátlihoz csalogat. Az illat az ámbra és a pacsuli hosszantartó alapjegyei által válik teljessé.

A vonzalom és az önszeretet igazi elegye: a Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme mély érzékiséget ad. Formabontó illatalkotásra vall az, hogy narancsvirág abszolútumot használtak fel benne, azaz az illatjegyet, amelyet jellemzően női illatokban találni és amely a történelem során a románc és az ártatlanság szimbólumaként vált ismertté. A modern ikon váratlan fűszeressége és gazdagsága által átlépi a konvenciókat. A kifinomultság és az erő ellenállhatatlan harmóniáját fedi fel az illat az olasz citrom és a ragyogó rózsabors fejjegyeken keresztül, amelyek bevezetnek a neroli, narancsvirág és francia levendula szívjegyekbe. Az alapban pacsuli, bőr és tömjén emeli fel a cédrusfa ölelését.

A kampányban szintén megjelenik a

  • Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Femme eredeti, összetéveszthetetlen ámbrás-virágos akkordja, melyet a mandarin, pacsuli és akác jegyek definiálnak.
  • A Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme egy olyan az ámbrás-virágos-fás illat, amely újraírja a Gucci Guilty Pour Femme eredeti változatát azzal, hogy az illatot magasabb intenzitásra emelték.
  • A Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme pedig a csiliborssal és a rózsával válik az eredeti illat újraértelmezésévé
  • Végül a Gucci Guilty Parfum Pour Homme egy intenzívebb változata a Gucci Guilty Pour Homme -nak.

Nektek melyik a kedvencetek?

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');