Egy nap, ami az ajkainkról szól
2023. július 27. írta: Szabinae

Egy nap, ami az ajkainkról szól

Ha július 29, akkor National Lipstick Day, vagy a Rúzs Világnapja. Ez pedig tudjátok, hogy mit jelent?

Egy nap, ami csak az ajkainkról szól.

Az ünneplés legjobb módja pedig ezen a napon mi más is lehetne, mint a kedvenc árnyalatunk az ajkunkon kedvezményes áron : )

national-lipstick-day_2023_blogozine.jpeg

Július 29-től tehát számos márka kedvezményekkel vár minket. Ilyenkor érdemes beszerezni a kedvenc rúzsainkat, ajakápóinkat, és természetesen a nyári időszakra való tekintettel a fényvédelemmel rendelkező ajakápolót is tegyünk a kosarunkba.

Na de honnan is ered a Rúzs Világnapja?

A rúzs világnapját minden év július 29-én tartjuk 1940 óta. A rúzs viselését azóta tartják ugyanis a női erő és szépség jelképének.

A történelem során volt idő, amikor istenítették, amikor gyűlölték, megbélyegezték, a legősíbb mesterséghez kötötték, vagy varázserőt tulajdonítottak neki. Az utóbbival egyet tudok érteni, hisz a rúzs viselése magabiztossággal tud felvértezni, s mi mással lehet ezt magyarázni, mint a Rúzs Erejével?

Na de mutatom, hogy mikre tudok többek között lecsapni

A DÚSABB AJKAKRA VÁGYÓKNAK

nemzetko_zi_ru_zsnap_blogozine_blog_hu2.jpg

Az utóbbi évek nagy slágerei az ajakdúsító hatású szájfények, és ajakápolók. Ezekből mutatom a legjobbakat, melyekkel tuti nem lőttök mellé:

Catrice Volumizing Extreme Lip Booster dúsító ajakfény

A chili erejével dúsítja az ajkakat, tehát számítsatok csípő érzésre. Többféle színben érhető el, és enyhén bizsergető és hűsítő érzést lehet érezni használat közben.

Maybelline Lifter Gloss ajakfény

A legszélesebb színskálában itt találni szájfényeket. Azonnal hidratálja és puha tapintásúvá teszi ajkat, miközben teltebb hatást is kelt.

Essence WHAT THE FAKE! dúsító ajakfény

Átlátszó, és nude árnyalatban kapható. Intenzíven hidratálja, táplálja az ajkakat, miközben dúsítja azokat.

Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump dúsító ajakfény

Kellemesen hűsítő teljesen természetes rózsaszínes árnyalatban kapható. A többivel ellenétben nem szájfényes, hanem krémes-balzsamos textúrája van. Hűsíti, hidratálja és dúsítja az ajkat.

EXTRA HIDRATÁLT AJAKRA VÁGYÓKNAK

nemzetko_zi_ru_zsnap_blogozine_blog_hu1.jpg

Az ajakolajok reneszánszukat élik, és számos márka dobta piacra a saját szépséges ajakravalóját, melyek közül mutatom a kedvenceimet:

Clarins Lip Comfort Oil ajak olaj

Intenzív hidratálja, táplálja a csodás összetevőinek -  rózsa-, jojoba- és mogyoróolaj - köszönhetően az ajkakat miközben színezi is őket. Rengeteg színben lehet őket fellelni, abszolút feldobja az ajkatokat a viselete. Nemzetközi viszonylatban is az olajok között a bestseller.

Essence Cranberry tonizáló olaj

Hatékonyan táplálja és hidratálja az ajkakat, miközben ragyogó fényt is ad neki. Használhatjátok magában szájfényként, vagy rúzs fölé rakva.

Petitfée Super Volume Oil

Egy olyan hidratáló olaj következik, ami nem csak extra hidratáló hatással, hanem ajakdúsító hatással is bír.  Emellett pedig gyógyítja, táplálja a kirepedezett ajkat is. Szóval abszolút must have termék.

NYX Professional Makeup #thisiseverything ajak olaj

A könnyed fényű, lágy olaj teljesen természetes, ragyogó árnyalatokban érhető el. Édeskés, vaníliás, cseresznyevirágos illata igazán kellemes, és hosszantartóan hidratálja ajkait. 

A SZÍNEK SZERELMESEINEK

nemzetko_zi_ru_zsnap_blogozine_blog_hu3.jpg

A színes rúzsok szerelmesei is találnak a Rúzs Világnapján maguknak szépséges darabokat mindenféle színben, textúrában, és tartósságban. Mutatok is belőlük egy kis ízlelítőt:

Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream

Ragyogó, érzékien intenzív élénk színű rúzs, mely krémes textúrájának köszönhetően könnyen applikálható, és szaténos csillogást ad ajkaitoknak. Rendkívül magas pigment tartalma miatt közelről és távolról is tökéletes megjelenést biztosít viselőjének.

MAC Cosmetics Matte Lipstick

Ha matt hatású tartós rúzst keresel, akkor a Mac Matt rúzs kollekciójában megtalálod a kedvencedet. Az intenzíven pigmentált matt rúzsok krémes textúrájuk miatt jól applikálhatóak, és rendkívül tartósak.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Glow Matte

Ha nem tudtok dönteni, hogy krémes, vagy gyöngyházfényű rúzst szeretnétek, akkor az YSL hidratáló matt rúzsa tökéletes számotokra. Egyszerre nyújt matt hatást, és krémes csillogást az ajkatoknak. Gyönyörű, intenzív színekben lehet kapni. Fontos kiemelni, hogy rendkívül tartós, és nem mozdul el felkenés után a helyéről.

L’Oréal Paris Color Riche hidratáló rúzs

Bársonyos hidratáltság, és pigmentált színek jellemzik a márka bestseller rúzsát. Rengeteg szín közül választhattok, és a legjobb, hogy nemcsak a helyén marad a rúzsotok, de még hidratálja is közben az ajkatokat.

Ha meghoztam a kedveteket egy kis rúzs beszerzésre ezzel a szuper lipstick day ihlette bejegyzéssel, akkor irány a Notino, ahol 15%-os kedvezménnyel szerezhetitek be Ti is őket. Én már természetesen le is csaptam pár kedvencemre.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált bejegyzés 

Termék képek:  Márkák saját képei | Kiemelt kép: Shutterstock

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');