Mellbimbós melltartó? Kim Kardashian megcsinálta!
2023. november 07. írta: Szabinae

Mellbimbós melltartó? Kim Kardashian megcsinálta!

Kim Kardashian fehérnemű márkája mindig tartogat valami újat a tarsolyában. Legutóbb tetőtől talpig Swarovski kristályba öltöztette a női testet, most pedig egy push-up melltartó vonallal jelentkezik, amelybe be vannak építve mellbimbók.

Igen, jól olvastátok, mellbimbók vannak a fehérneműkre kontúrozva. A melltartó bevezetését Kim szerint a mellbimbók öltöztetnek. Gondoljunk csak a pucér ruhákra, szexi szettekre, melyhez jól tud állni a mellbimbó. 

És mellesleg egy abszolút természetes, hogy a nők mellbimbói kemények tudnak lenni, és ezt Kim is prezentálta természetesen először egy varrásnélküli bodyban, majd később egy pólóban prezentálta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SKIMS (@skims) által megosztott bejegyzés

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted, miként is fest Kim talpig pucérruhában, kristályokkal a testén, vagy informálódhatsz a legújabb fehérneműtrendekről. Ha pedig ajándékötletre vágynál, irány az adventi kalendárium ajánló.

Az év elején a Skims bejelentette, hogy részt vesz a Watershed Frontier piaci kezdeményezésében, amely egy hosszú távú klímaváltozási elkötelezettség a tartós szén-dioxid-eltávolítás felgyorsítása érdekében, és ez az új vonal ennek a kezdete, ugyanis a melltartó eladásainak 10 százalékát az 1% For the Planet nevű szervezetnek ajánlja fel.

A SKIMS október 27-én debütálta az új melltartót 6 különböző színben.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo credits: Skims

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');