Csillogó fehérneműk, és szettek az ünnepekre a SKIMS x Swarovski-tól
2023. november 03. írta: Szabinae

Csillogó fehérneműk, és szettek az ünnepekre a SKIMS x Swarovski-tól

Minden Nő imádja a csillogást, miért ne hordhatnánk ruha alatt is? Ezen a gondolatmeneten érkezik Kim Kardashian kollaborációja a Swarovski-val! Igen, jól olvastátok! Álomszép darabok találhatóak benne, melyek egytől - egyig elvarázsolnak, csillognak, és természetesen egymásra rétegezve is viselhetőek.

Kim Kardashian az utóbbi időben rakéta sebességre kapcsolt, és sorra dobja ki a fehérneműmárkájával közös kollaborációkat. Ezúttal nem mással, mint a Swarovski-val érkezik a testet-lelket melengető csillogó kollekciója, melyben a különböző testékszerek, fehérneműk, és extravagáns viseletek egész sora fog érkezni. 

kim_kardashian_skims_x_swarovski_collab_blogozine_blog_hu11.jpg

"Ehhez az együttműködéshez nagyon szerettük volna megünnepelni az egyéni kreativitást, és több csillogást vinni a mindennapi öltözködésbe" - mondta Kim Kardashian sajtóközleményében. "A darabok annyira álomszerűek, és imádtuk az ikonikus kristályvágásokat a kedvenc Skims darabjaimba integrálni. Alig várjuk, hogy mindenki annyira szeresse a Swarovski x Skims-et, mint én."

KATTINTS A KÉPRE, ÉS NÉZD MEG A KOLLEKCIÓT

Mert Alas fényképezte kampányban szemet gyönyörködtető Swarovski x Skims kristály testékszeres szetteket láthatunk, melyet a Swarovski Millenia ékszerkollekciója inspirált. Ezek bármilyen ruhadarab fölé vagy alá rétegezhetőek. Ráadásul az együttműködésben nyakláncok, nyakláncok és karkötők is megtalálhatók a kristályokkal díszített darabokhoz.

A Swarovski x Skims együttműködés világszerte november 7-én, reggel 6 órakor debütál a skims.com oldalán, a Swarovski üzletekben és bizonyos luxusüzletekben. 

kim_kardashian_skims_x_swarovski_collab_blogozine_blog_hu6.jpg

Ti mire vágytok? Testékszerekre, szexi ruhákra, fehérneműkre, vagy esetleg egy csillogó body-ra az ünnepi szezonra?

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');