Ünnepi hangulat az Intimissimitől Heidi és Leni Klummal
2023. december 08. írta: Szabinae

Ünnepi hangulat az Intimissimitől Heidi és Leni Klummal

Heidi Klum és lánya, Leni Klum ismét együtt mutatják be az Intimissimi szexi fehérnemű szettjeit. Ezúttal a karácsonyi kollekcióban szerepelnek együtt álomszép csipkecsodákban. 

u_nnepi_hangulat_az_intimissimito_l_heidi_e_s_leni_klummal_intimissimi_holiday_2023_blogozine_blog_hu.jpeg

A kampány látványvilága a csábítás és az ünnepi hangulat keveréke, mindkét modellt fekete és piros fehérnemű fényűző választékában láthatjuk.  A gyönyörű csipkével díszített fehérnemű szettek, a hangulatos pizsamagarnitúrák és szemet gyönyörködtető tollas díszítésű fazonok azonnal ünnepi hangulatba hozzák az embert.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A SZEXI SZETTEKET:

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted, miként is fest Kim talpig pucérruhában, kristályokkal a testén, vagy informálódhatsz a legújabb fehérneműtrendekről. Ha pedig ajándékötletre vágynál, irány az adventi kalendárium ajánló.

Heidi és Leni egy játékos videóval kedveskedett követőinek a kampányból, bepillantást engedve a kulisszák mögé.  Az anya-lánya páros könnyedén ötvözte az eleganciát egy kis játékossággal.

A színválaszték – merész vörös és klasszikus fekete – az ünnepi hangulatot tükrözi, miközben kiemeli a fehérneműk luxus jellegét. Ezeket az Intimissimi összeállításokat az ikonikus piros dobozok, és masnik egészítik ki, melyek  egyedi karácsonyi hangulatot idéznek számunkra.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo credits: Intimissimi

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');