Mariah Carey bemutatja kedvenc karácsonyi fehérneműit a Victoria's Secret arcaként
2023. november 04. írta: Szabinae

Mariah Carey bemutatja kedvenc karácsonyi fehérneműit a Victoria's Secret arcaként

Mariah Carey neve egybeforrt a karácsonyéval, és idén nem csak a hangja, hanem a szexi fehérneműk arca / teste is lesz a Victoria's Secretnek köszönhetően.

Az 54 éves énekesnő a márka új ünnepi témájú fűzőivel, cami szettjeivel, ruháival és köntöseivel hoz ünnepi hangulatba, amelyek többsége cukorka-nádvörös színű.

mariah-carey-victorias-secret-holiday-campaign-2024_blogozine_blog_hu4.jpg

„Nagyon szórakoztató volt látni, hogy az új kollekció és kreatív víziójuk életre kelt” – mondta Carey a Vogue - nak az énekesnő az új kampányról. „A szezonális színektől az élénk csillogásig – határozottan éreztem magam körül az ünnepi hangulatot.”

„Tetszik, hogy a különböző darabok, amelyeket viseltem, más-más hangulatot keltenek – némelyik hangulatos és ünnepi, míg mások szexibbek és játékosabbak” 

„Az egyik kedvenc megjelenésem az arany szett volt ezekkel a gyönyörű, bonyolult díszítésekkel. Igazán ünnepi csillogás volt, amikor felvettem.”

Carey megjegyezte a portálnak, hogy az ünnepi öltözködési „ötlete” abból áll, hogy „elbűvölő stílust” visel, amely „kiegészíti a szezont”: „Imádok olyan megjelenéseket választani, amelyek a saját ünnepi pillanatuknak tűnnek.” Azt mondta, akár néhány ünnepi bulira is kitalál néhányat. „Az egyik felső, amit a kampányban viseltem – a lenyűgöző vörös fűző – tökéletes lenne egy ünnepi extravagánshoz” – magyarázta. „Imádom, hogy a szatén masnikon olyan érzés, mintha ajándékot bontanál ki. Tökéletes keveréke a tábornak, a szexinek és a glamnek.”

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted, miként is fest Kim Kardashian talpig pucérruhában, kristályokkal a testén, vagy informálódhatsz a legújabb fehérneműtrendekről. Ha pedig ajándékötletre vágynál, irány az adventi kalendárium ajánló.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo credits: VS

továbbra is a karácsony sztárja lesz a Victoria's Secret új ünnepi kampányában

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');