Szexi szettek karácsonyra a Victoria's Secrettől | Victoria's Secret Holiday 2022
2022. november 08. írta: Szabinae

Szexi szettek karácsonyra a Victoria's Secrettől | Victoria's Secret Holiday 2022

A Black Friday kedvezményes adventi kalendáriumok után az ünnepi hangulatot mi is adhatná meg jobban, mint az ünnepi fehérneműk? Elsőként a Victoria's Secret Holiday 2022 kampányának csodás darabjait mutatom be Nektek.

 

A kampányban többek között a Dream Angels-t, a Body by Victoria-t, a Very Sexy-t és a So Obsessed-et fehérneműket láthatjuk a limitált karácsonyi kollekció keretein belül.

victoria_s_secret_holiday_campaign_2022_blogozine_blog_hu37.jpg

A kampány az összetartozás örömét és az ünnepek hangulatát ünnepli, összehozza a tehetségeket és azokat, akiket a legjobban szeretnek – anyákat és gyermekeiket, nővéreiket és barátaikat, akik mind szerepelnek a Victoria's Secret Holidayben. - Victoria's Secret

KATTINTS A FOTÓRA ÉS NÉZD MEG AZ ÖSSZES FEHÉRNEMŰ SZETTET: 

A modellek idén többek között Abby Champion, Bella Hadid, Devyn Garcia, Hailey Bieber, Adut Akech, Imaan Hammam, Jill Kortleve, Taylor Hill, Paloma Elsseser, Valentina Sampaio, Mia Kang, Stella Duval, Grace Elizabeth, Candice Huffine és Yumi Nu voltak, akik családjuk és barátaik körében láthatóak a fényképeken. 

Természetesen a fényképek mellé videó is készült:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');