Íme a Louis Vuitton őszi táskakampánya
2023. november 14. írta: Szabinae

Íme a Louis Vuitton őszi táskakampánya

A varázslatos Párizs szívében, ahol az ikonikus Eiffel-torony fenséges árnyékát veti, a Szajna pedig finoman mormolja titkait, a Louis Vuitton bemutatja a régóta várt 2023-as őszi-téli táska kampányát. Ebben a sztárokkal teletűzdelt fotósorozatban a márka jeles nagyköveteinek együttese szerepel, köztük a lenyűgöző HoYeon Jung, az elegáns Léa Seydoux, az időtlen Deepika Padukone és a tehetséges színésznő, Elaine Zhong. 

i_me_a_louis_vuitton_o_szi_ta_skakampa_nya_2023_fall_blogozine_bloghu1.jpg

A középpontban a figyelemre méltó GO-14 táska áll, amely Nicolas Ghesquiere művészeti igazgató 2014. októberi Louis Vuitton bemutatója előtt tiszteleg. Ez a steppelt remekmű számos méretben kapható, lenyűgöző láncpántokkal díszítve, amelyek tükrözik a város csillogó látképét. Ezenkívül megjelenik a Capucines táska is, egy másik bestseller darab, mely a strukturált eleganciát és az érintetlen vonalakat ünnepli, tisztelegve a márka gazdag kézműves öröksége előtt.

Ez a kampány nem elszigetelt törekvés, hanem folytatja a Louis Vuitton 2023-as őszi kampányának narratíváját. Mindegyik kampány egy fejezetként szolgál Louis Vuitton folyamatban lévő történetében, amely elbeszélés nemcsak bőrön és szöveten keresztül szőtt, hanem az idő és a tér időtlen kárpitjain keresztül.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');