Így kényeztesd Anyukádat Anyák napján!
2024. április 30. írta: Szabinae

Így kényeztesd Anyukádat Anyák napján!

Május első vasárnapja napról - napra közeledik, így lassan el kell kezdeni gondolkodni, hogy mivel is lepjük meg idén Anyák napja alkalmából a szeretett személyt : )

Ha még nem tudod, mit válassz, jó helyen jársz, mert ebben a bejegyzésben felsorolunk pár szuper ötletet e jeles alkalomra. Az anyukád már így is természetesen a világ legszebb embere, ezek az ajándékok pedig arról szólnak, hogy kiemeljék a bámulatos szépségét, és hogy elkényeztessük őt.

Az anyukák gyakran nem jutnak el ahhoz, hogy kényeztessék magukat egy finom illattal, vagy szuper kencével, hiszen annyi minden másra kell összpontosítaniuk. Miért ne tennéd meg te ezt helyettük?

Legyen szó a legfinomabb illatokról, vagy fantasztikus hidratáló krémekről, válogass a legjobb anyák napi szépségápolási ajándékok közül.

anya_k_napja_1.jpeg

ILLATOK

Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum

Az eredeti Daisy parfüm egy felnőtt csavarja a tökéletes tavaszi illatnak. Az édes eper, körte és rózsabimbó szívjegyeit lágy vanília és zöld moha egyensúlyozza ki.

Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum

A La Vie Est Belle egy bombabiztos ajándék. Egy kicsit virágos és egy kicsit édes, nőies és ragyogó. Ajándékozhatod magában, vagy szettben is. 

Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette 

Ha kétségeid vannak, egyetlen anyuka sem mondana nemet egy klasszikus kilencvenes évekbeli parfümre. Akár a Guerlain Shalimar, akár a Mugler Angel illatán nőttél fel, egy időtlen illat soha nem megy ki a divatból. 

Engedd szabadjára a képzeletedet és fogalmazd meg Anyukádnak egy szívhez szóló üzenetet, amit a Notino-nál rá is gravíroznak a kiválasztott ajándékra.

KENCÉK

Az érett bőrre való kencék az utóbbi években egyre jobb hatóanyagokkal és megoldásokkal bővültek. Minden édesanya örül ilyenkor a kedvenc kencéjének, és arra is tökéletes az Anyák napja, hogy a vágyott szettel meglepd a szeretett személyt.

A L’Oréal Paris Revitalift Laser szett tökéletes a mindennapos rutinba, és mérsékli is a ráncokat. 

Dr Irena Eris ScientiVist az arcbőr élénkítésére, revitalizálására helyezi a hangsúlyt, miközben csökkenti a ráncokat és bársonyosan puhává teszi az arcbőrt.

Elemis Pro-Collagen Rose Marine arckrémje egy érzéki álom. Könnyed és nyugtató rózsajegyek ultrakönnyű zselés krémben, mely mélyen hidratál és csökkenti a ráncokat a finom vonalakat. 

+ EXTRA

Még a technológiailag leginkább kihívásokkal küzdő anyukák is eligazodhatnak egy szuper LED fényterápiás maszkban, amely ötvözi az öregedésgátló vörös és közeli infravörös fényterápiát a ráncok eltüntetésére, csökkentésére.

GYERTYÁK

Lehet, hogy ezek a legklisésebb ajándék a listánkon, de az aromás ajándékok a legjobbak is lehetnek. Főleg, ha szereti az Anyukád az illatokat maga körül. A Yankee gyertyák között a klasszikus és kevésbé klasszikus illatokat is megtalálod különböző égési időkkel, és tégely formákkal.

Az Anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy megmutasd, mennyire fontos neked édesanyád. Egy gondosan kiválasztott szépségápolási termékkel nemcsak egy praktikus ajándékot adsz, hanem lehetőséget kínálsz neki arra, hogy egy kis időt szenteljen magára, és feltöltődjön. Válaszd ki a neki leginkább tetsző termékeket, és készíts belőlük egy személyre szabott ajándékcsomagot. Az aprólékosan összeállított csomaggal biztos lehetsz benne, hogy Anyák napja feledhetetlen és pihentető élmény lesz számára.








süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');