Egy lenyűgöző kollekció születése: Anamika Khanna x H&M
2024. augusztus 14. írta: Szabinae

Egy lenyűgöző kollekció születése: Anamika Khanna x H&M

Anamika Khanna, az indiai divatvilág egyik legismertebb tervezője, izgalmas új együttműködésbe kezdett a H&M-mel, amelynek keretében egy lélegzetelállító ruházati, ékszer- és kiegészítőkollekció született. Ez a kollaboráció mérföldkőnek számít, hiszen Khanna indiai örökségét modern megközelítéssel mutatja be.

A női ruházati vonalon az erőfeszítés nélküli elegancia kapja a főszerepet. A kollekcióban megtalálhatók a lágyan redőzött szoknyák, légies kaftánok és selyem pizsama-szerű szettek, amelyek mind álomszépek,

Az élénk színek, mint a sárga, a smaragdzöld és az égszínkék, merész megjelenést biztosítanak, míg a festményszerű minták művészi hangulatot kölcsönöznek a daraboknak. Az aszimmetrikus és magas-alacsony szegélyvonalak különleges jelleget adnak minden egyes összeállításnak, így a kollekció valóban felejthetetlen.

Az ékszerkollekció is kiemelkedő része ennek az együttműködésnek. Az Indiában készült fülbevalók, karkötők és nyakláncok újrahasznosított fémből készültek. Legyen szó egy feltűnő darabról vagy egy visszafogottabb kiegészítőről, ez a kollekció minden igényt kielégít.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A KOLLEKCIÓT:

De mi inspirálta ezt a kollaborációt? - tehetjük fel magunknak a kérdést.

Anamika Khanna elmondása szerint: „Gyakran a divatunkat — legyen szó a kultúráról, a kézműves és textilhímzési örökségről — jelmeznek vagy nem hordhatónak, illetve nem elég modernnek tekintik. Azonban sok minden megváltozott, és ez a H&M-mel való kollekció lehetőséget ad arra, hogy valami indiait globálissá és kortársá tegyek.”

A H&M x Anamika Khanna kollekció szeptember 5-től lesz elérhető online a hm.com oldalon és kiválasztott üzletekben. Ez az izgalmas együttműködés a H&M nemrégiben bemutatott Basquiat kollaborációs kollekciót követi, mely szintén megragadta a közönség figyelmét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');