Sailor Moon és Jimmy Choo elvarázsol és magabiztosabbá tesz!
2024. október 11. írta: Szabinae

Sailor Moon és Jimmy Choo elvarázsol és magabiztosabbá tesz!

Egy igazán különleges kollekció érkezett meg a Jimmy Choo és Sailor Moon kollaborációjából. A központban a Pretty Guardian Sailor Moon karakterei állnak, melyek mindegyike a női kreativitást, egyediséget és erőt ünnepli. A kollekcióban különböző cipők, csizmák, táskák és kiegészítők találhatóak, melyek minden egyes Sailor karakter egyedi stílusát idézik meg.

sailor_moon_x_jimmy_choo.jpg

A színes dizájn, a csillogó kristályok, fém díszítések és motívumok mindegyike a szereplők átváltozásait tükrözik, amelyek az erőt és eleganciát szimbolizálják.

A kollekció kiemelt darabja egy rózsaszín, térdig érő 12 cm magas sarkú csizma, amelyet Sailor Chibi Moon inspirált.

jimmy_choo_x_sailor_moon_kollekcio_blogozine_2.jpg

Ugye milyen cuki?

Emellett a Marlow cipők is megújultak, amelyeket a Sailor Moon világhoz kapcsolódó, holografikus kristályok és bársony szalagok díszítenek.

jimmy_choo_x_sailor_moon_kollekcio_blogozine_26.jpg

Ezen kívül érkeztek olyan Sailor Moon kiegészítők is például, mint például AirPods tokok, kártyatartós pénztárcák, karkötő, és masnis hajcsat.

Érdemes minél előbb lecsapni rájuk, mert vészesen fogynak.

KATTINTS A KÉPRE A TELJES KOLLEKCIÓÉRT:

Ez a kollekció különleges lehetőség mindazoknak, akik szeretik az anime világát és a luxus divatot, és egyedi darabokkal szeretnék kifejezni a Sailor Moon iránti rajongásukat. A varázslatos darabok limitált ideig érhetőek el Jimmy Choo üzleteiben és online.

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Forrás: https://row.jimmychoo.com/en/women/collections/jimmy-choo-x-pretty-guardian-sailor-moon/

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');