Természetes arclemosók górcső alatt
2017. február 16. írta: Szabinae

Természetes arclemosók górcső alatt

Egyre jobban terjed el az egészséges életmóddal a természetes alapanyagok az alkohol / illat / szinezőanyag és szappanmentes termékek iránti vágy is. Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a tendencia. Tartsa meg jó szokását és terjedjen szépen. A mostani összeállításomban 4 darab arclemosó szerepel.

arcelmosas.png

Nem szeretek sokat papecselni este az arc, illetve smink lemosással és szeretem gyorsan és hatékonyan letudni. A Clinique 3as alap lemosójával (tudjátok a zöld) kellett így ringbe szállniuk a versenyzőknek.

Voltak meglepő sikerek és kevésbé hatásos termékek.

Nourish Kale: 3D arctisztító gél

Ezen a terméken lepődtem meg legjobban, mivel fodros kel az alapja. Ez az a dolog, ami soha, de soha az életben nem közeledhetett a fejem közelébe. Ám most mégis megtörtént és imádom.

Tökéletesen leszedi a sminket is, és tiszta lesz tőle a bőröm teljesen. Az arctisztítóban bio fodroskel, afrikai feketebab, algin, rozmaring, geránium, aloe vera, fenyőtömjén, mirha és hialuronsav található. Tehát egyszerre tisztít és ápol. És ez ritka az arctisztítók között.

Fura ezüstös színe van enyha libafoszöld felütéssel. Kicsit habzik, és nem kell sok belőle a tenyeredbe. Külön kiemelném, hogy 100%ban vegán, állatkísérletmentes kozmetikumról beszélünk.

Bővebben itt olvashattok róla.

JimJams Beauty Aloe Vera habzó lemosó gél

Panthenol és Aloe Vera az alapja. Nagyon hatékonyan tisztiítja ez is az arcbőrt, és szedi le a sminket.

Azért került  a második helyre, mert a smink leszedésben a Nourish jobb, és több benne a tápláló összetevő is. Viszont ez olcsóbb, szóval akinek az kell, hogy jó legyen, jó áron, és csak egy arctisztító legyen, annak ajánlom.

Főleg  a Rossmann polcain láttam eddig.

Mádara arctisztító hab

A Nourishhoz hasonlóan fantasztikus összetétellel rendelkezik. Rózsavíz, orbáncfű, körömvirág, kamilla, és cickafarkfű alkotja a lemosót. Praktikus, pumpás flakon, és bio.

A Müllerben találkozhattál vele. A tisztitó ereje gyenge. Nem szedi le sajnos a sminket, csak 3 4 alapos lemosás után, és akkor sem 100%-osan. Ettől függeltenül nem rossz, de inkább smink leszedés után ajánlott használni, mert akkor tökéletesen működik.

Himalaya Herbals Nim arclemosó normál és zsíros bőrre

Ez sem éppen smink lemosásra feltalált lemosó, viszont jól fertőtlenít, szóval pattanásos bőrre ajánlom.

Smink és arclemosás kombináción elbukott ő is :(

arclemosok.jpg

Remélem tetszett az összeállításom és ha van olyan természetes szappanmentes, növényi lemosód, amit imádsz, oszd meg velem is ;)

 

Ha tetszett a bejegyzés, és nem akarsz lemaradni az aktualitásokról, kövess Facebookon is!

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');