WOW! Megérkezett a Gucci Valentin-napi kollekciója!
2022. február 03. írta: Szabinae

WOW! Megérkezett a Gucci Valentin-napi kollekciója!

gucci_valentin_nap_novella_2022_blogozine_blog_hu16.jpg

Az idei évben nem más, mint a Gucci dobta piacra a Valentin - napi limitált kollekcióját Love Story Presented by Gucci néven, melyet egy romantikus novellába rejtve tekinthetünk meg.

Ariana Papademetropoulos munkáiban álomszerű és éteri díszleteiről ismert, és pontosan ilyen például ez a projekt is, amely a változó valóságok és párhuzamos világok érzetét keltve, álomszerű hiperreális jeleneteket ábrázol, amelyek megragadják az élénk, de megfoghatatlan álomból való felébredés élményét. 

A 60-as évek szürrealista popstílusa ihlette novella azt meséli el, hogy egy parányi tündér hogyan keresi szerelmét egy hős segítségével, és mutatja meg, hogy a szerelem minden különbséget legyőz.

Az Alessandro Michele kreatív igazgató által tervezett 2022-es Valentin-napi kollekció darabjait felfedezhetjük a történet egésze során. Láthatunk többek között szív alakú lánctáskákat, Ace tornacipőket és selyem monogramos sálakat, szandálakat, valamint rózsaszín Padlock és Petite Marmont táskákat is, melyek tetejére a LOVE feliratot nyomtatták.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A KOLLEKCIÓT:

Rendező: Ariana Papademetropoulos / Fotós: Alexandra Cabral / Styling: Natasha Newman-Thomas / Haj: Ramsell / Smink: Holly Silius / Set design: Grace Surnow / Modellek: Akdeniz Rysmedieva, Alton Mason, Cheikh Tall, Chloe Magno, Dagsen Love, Delilah Parillo, Haatepah, Isabelle Albuquerque, Makala Johns

A teljes novella online elérhető a lovestory.gucci.com oldalon.

A limitált nyomtatott változatot a firenzei Gucci Garden könyvesboltban és a NYC-ben található Gucci Woosterben is kiadják február 10-től, Valentin-nap alkalmából.

Képek: Courtesy of Gucci 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');