Camila Cabello lett a Victoria’s Secret Bombshell kampányának arca
2023. január 20. írta: Szabinae

Camila Cabello lett a Victoria’s Secret Bombshell kampányának arca

A Victoria’s Secret sokak számára testesíti meg A Fehérneműt, pedig a csipkés, extra kényelmes álomszép fehérnemű szettjeik mellett a szépségápolási termékeik is zseniálisak. A Victoria's Secret egyet jelent a rózsaszín nőiesség ígéretével. Az elbűvölő fehérneműk, otthoni szettek, és kiegészítők után pedig nem álltak meg, és a márkához hűen a szépségápolási piacra is berobbantak. A testpermeteik, testápolóik mellett a parfümjeik is egytől-egyig elrepítenek a virágos, vidám életérzésbe.

camila_cabello_victoria_s_secret_bombshell_blogozine_blog_hu2.jpg

A Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum a frissen vágott virágok és a délutáni napsütés időtlen keveréke.

 A citrusos jegyek és a Brazil Purple Passion Fruit élénk, egzotikus csillogással indítják az illatot. Az illat szívében a tiszta tibeti Shangri-la bazsarózsa és a krémesen édes madagaszkári vanília orchidea virágzik. De az olasz napsütötte fenyő adja a Bombshell utánozhatatlan aromás csavart.

victorias_secret_bombshell_kampa_ny_blogozine_blog_hu_1.jpg

A Bombshell a Victoria's Secret legkelendőbb illata, és lila golgotagyümölcs, vanília orchidea és shagri-la bazsarózsa jegyeit kínálja. 

A parfüm nemzetközi sikerének hatására pedig tavaly tavasszal nem más lett az illat arca, mint Camila Cabello. Az énekesnő a márka első nemzetközi kétnyelvű kampányát indította el: "What makes you a Bombshell?" / ¿Qué te hace ser una “Bombshell”? néven. A kampányképeket Zoey Grossman készítette. A szettek tekintetében elegáns, nőies vonalat célozták meg, mely abszolút passzol az illat játékos illatkompozíciójához, és ellenállhatatlanul nőies érzést sugall. 

Mutatnám is a kampányt:

Érdekesség: A Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum nem csak az egy üde virágoskert, hanem Amerika egyik legkelendőbb parfümje is. Időtlen virágos kompozíció, mely elhozza mindennapjainkba a tavasz ígéretét.

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');