Szexi tűzoltókkal a jó ügyért! | Íme az Ausztrál tűzoltók éves naptára
2023. november 02. írta: Szabinae

Szexi tűzoltókkal a jó ügyért! | Íme az Ausztrál tűzoltók éves naptára

Nem is kezdhetnénk a kuckózást forróbb témával, mint a 2024-es ausztrál tűzoltók naptára. Ezúttal több, mint 25 ausztrál tűzoltó gyűlt össze, hogy 6 különböző tematikus naptárral rukkoljanak elő, ahol a cuki bújós koaláktól a játékos cicákon át, a szexi tűzlovagokig minden megtalálható.

Az ausztrál tűzoltók kalendáriuma a világ több mint 90 országában megtalálható, és a naptárban szereplő tűzoltók népszerűségüket felhasználva fordítják a figyelmet minden évben egy fontos üzenetre: Védjük a vadon élő állatokat!

image001.jpg

Idén 31. alkalommal elkészült naptárból származó bevételt a korábbi évekhez hasonlóan különböző szervezeteknek ajánlják fel. 1993-as indulása óta a naptár több mint 3,4 millió dollárt adományozott jótékonysági szervezeteknek szerte Ausztráliában. A korábbi években állatmenhelyek és az ausztrál vadon élő állatok támogatása volt a hangsúly, mely természetesen a jövőben is folytatódni fog.  Emellett az ausztrál vidéki tűzoltók és a rákban szenvedő gyerekek is részesülnek a naptár bevételéből. 

KATTINTS A KÉPRE, ÉS NÉZD MEG A KÉPEKET:

Ausztrália kedvenc hőseit és állatait felsorakoztató naptárt idén a következő témákban szerezhetitek be:

  • Kutya
  • Macska
  • Vegyes Állat
  • Klasszikus
  • Hősök

A korábbi évek szexi tűzoltós naptárait IDE kattintva tudod megnézni :)

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted, miként is fest Kim Kardashian talpig pucérruhában, kristályokkal a testén, vagy informálódhatsz a legújabb fehérneműtrendekről. Ha pedig ajándékötletre vágynál, irány az adventi kalendárium ajánló.

A 2024-es naptár bevételei a következő szervezetek számára lesz gyűjtve: 

A Queenslandi Koala Társaság

Az idei naptárakból származó adományok segítenek támogatni ezt a kizárólag állami adományokból támaszkodó szervezetet. Az adományt a beteg és sérült koalák megsegítésére, valamint a lehető leggyorsabb és biztonságosabb természetes élőhelyükre való visszajuttatására fordítják.

Kids with Cancer Foundation

A Kids with Cancer Foundation anyagi segítséget nyújt a családoknak olyan bizalmi alapokból, amelyeket a lakosság közvetlen adományaiból, adománygyűjtéseiből származik. Azok a családok, amelyek gyermekük rákdiagnózisa miatt nehéz pénzügyi helyzetben vannak, folyamodhatnak támogatásért.

Byron Bay Wildlife Hospital (BBWH)

A Dr. Stephen Van Mil és Dr. Evan Kosack állatorvosok által kitalált és elindított Byron Bay Wildlife Hospital bejegyzett jótékonysági és non-profit szervezet. A BBWH dedikált, szakértő állatorvosi szolgáltatásokat nyújt a vadon élő állatok számára, ingyenesen. Küldetésük az ausztrál vadon élő állatok megőrzése, védelme és pozitív jóléti eredmények biztosítása kezelések, rehabilitáció, kutatás és oktatás révén.

Ausztrália legnagyobb mobil állatkórháza, és az egyetlen ilyen a világon. A Byron Bay Ausztrália melletti bázisáról működő BBWH mobilitása lehetővé teszi, hogy azonnal bevethessék egy természeti katasztrófa esetére, hogy segítsenek a sérült, traumatizált és kitelepített vadon élő állatok osztályozásában, értékelésében és kezelésében, bárhol Ausztráliában.

Safe Haven Animal Rescue

A Safe Haven Animal Rescue Inc (SHARI) egy non-profit, bejegyzett jótékonysági szervezet, amely Ausztrália délkeleti Queensland régiójában működik. Önkéntesek egy kis csoportja, akik együtt dolgoznak a kutyák és macskák megmentésén, rehabilitációján és újbóli elhelyezésén.

Ezen kívül támogatást kapnak még:

  • Wildcare Inc
  • Fauna Rescue of SA
  • Native Animal Rescue
  • CAVFA
  • Queensland Koala Society
  • Best Friends Felines
  • All Breed Canine Rescue Inc
  • Healing Hooves
  • Safe Haven Animal Rescue

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo credits: Australian Firefighters Calendar

Web:  http://www.australianfirefighterscalendar.com/

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');