Bűnös élvezetek....
2016. szeptember 05. írta: Szabinae

Bűnös élvezetek....

Egy Nőt két dolog tud nagyon boldoggá tenni: Nem, nem a férfiak.. A csoki és a vásárlás!

 

Egy új cipellős Carrie Bradshaw -s hercegnős pillanatnál csak egy mámorítóbb pillanat van, mégpedig az, amikor a nap végén levesszük a tűsakú csodát a lábunkról és belebújunk a jól megérdemelt fürdővízbe, lehetőleg csokival megspékelve :)

Ezekért az érzéskért ne okold magad, teljesen normálisak. Erről a hormonjaink tehetnek! A bűnös tehát az endorfin és az oxytocin.

A vásárlás boldogságot és esetenként orgazmust is okoz nekünk. A csoki szintén. Mindig tuti recept ez a kettő. A férfi nem mindig képes ezt a hatást elérni bennünk. Ez van. Nem tehetnek róla. Mi Nők furcsa lények vagyunk.

Szeretünk, gyűlölünk, sírunk, nevetünk, néha mindezt 5 perc leforgása alatt, de mi így vagyunk imádnivalóak és megismételhetetlenek. Ez adja a zamatunkat, azt amiért szeretnek minket és amiért Mi Nők vagyunk a Hercegnők, az Anyák, a Feleségek.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');