Mindenkiben van egy kis Bridget Jones!
2016. szeptember 08. írta: Szabinae

Mindenkiben van egy kis Bridget Jones!

Esetlenek vagyunk, cikis helyzetekbe hozzuk magunkat, összevissza beszélünk, lököttek vagyunk és néha elhagyunk, illetve átesünk dolgokon. Mindezt persze elegánsan és nőiesen... Na persze... Csak szeretnénk.

bridget_jones_3.jpg

Bridget Jones számomra azért egy kedves kedvelt figura, mert nem tökéletes, és könnyen tudok vele azonosulni kortól, nemtől függetlenül.

Emlékszem mikor 15! évvel ezelőtt kijött az első Bridget Jones film, teljesen el voltam varázsolva tőle, hogy jé, itt egy vicces lökött nő, aki nem tökéletes és mégis szeretnivaló. Az akkori mozi ideáloktól (és a maitól is valljuk be) kissé távol állt ez a fajta női "főhős".

Ott tudtam meg, hogy mi is a különbség a randi bugyi és a vékonyító mami bugyi között. :)

A mostani Bridget 43 éves és szexi. Dögösen néz ki, le van fogyva, menő állása van és semmi nem hiányzik az életéből, csak a nagybetűs SZEX. 30-as kollegáival isznak, buliznak, fesztiválra mennek és kirúgnak a hámból, mert mint tudjuk, nem a kor teszi az embert ;)

 

bridget_jones_4.jpg

 

Bridget Jones, a lökött kelekótya angol csaj babát vár, csak nem tudja, hogy épp kitől, mert szerencsésen pár nap eltéréssel porolta ki a bábszínházát (hogy szépen fogalmazzak) két különböző férfi segítségével.

Egyszer van Mr Darcy, a régi szerelem, és van az új szexi Jake, aki nem csak amerikai, de vicces, jóképű és akarja Bridgetet babástul, mindenestül.

Én Jake-re szavazok. Személy szerint a két pasi közül Jake viszi  a prímet nálam  ;)

bridget_jones_1.jpg

Szóval a BabaBumm-ot követően elindul a bizarr két apás várandós időszak. Bridget egyre nagyobb, és egyre esetlenebb lesz a terhesség előrehaladtával és láthatjuk mit csinál vele az a bizonyos "terhesagy". Eközben pedig a férfiak között dúl a harc a kegyeiért  viccesebbnél viccesebb életszerű szituációkon keresztül egészen a boldog befejezésig.

bridget_jones_2.jpg

Bridget közben kizárja magát, cikis szitukba keveredik és megmutatja nekünk, hogy a terhesség sem fenékig tejfel. Tud viccesen viselkedni egy kismama is.

Kifejezetten ajánlom egy olyan nap után,  amikor semmihez és senkihez nincs kedved.  Amikor úgy érzed, hogy minden összeesküdött ellened. Hívd fel a barátnődet vagy a haverokat és üljetek be 123 perc önfeledt szórakozásra. A nevetés garantált és minimum a mozi felében magatokra fogtok ismerni.  

Egy szó mint száz: hasizmokat felkészíteni és indulás moziba. Szeptember 15-én startol a mozikban szerény véleményem szerint az év vígjátéka! A tökéletlenül és tökéles Bridget Jones. Örülök, hogy visszatértél. Megyek még párszor miattad moziba a következő hetekben ;)

Főleg, hogy kedvenc hősnőnk FÉRJHEZ MEGY!!!!  (mégsem bírtam ki spoiler nélkül ;) )

640_bridget_jones_baby_rene.jpg

Bridget Jones fanok figyelem! Jön a 4. könyv ;)

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');