Victoria Beckham meghódította a szépségipart is
2016. szeptember 23. írta: Szabinae

Victoria Beckham meghódította a szépségipart is

Kicsoda Victoria Beckham? Üzletasszony, sikeres divattervező, feleség, anya, ex-Spice Girl posh lány.

d_t_1280x686_vqueen_eng.jpg

Hogy mitől sikeres? Attól, hogy Ő trendet teremt, és nem pedig követ!

Fontos neki a nőiesség és következetesség.

Igazi kaméleon vagyok, mindig szeretek egy kis változást a megjelenésembe csempészni. Akár egy frizura változtatás, akár egy teljesen új smink, attól függ, hogy épp a világ melyik részén vagyok és mi van rajtam.

Ebből adódóan az évről évre megújuló kollekciójának darabjai kompatibilisek egymással.

Az Estée Lauder kozmetikai cég szintén értéket és minőséget képvisel. Ők azok, akik legelőször nyitnak mindig a trendek és az újdonságok felé. Akik nem félnek a változástól.

Victoria Beckham és Estée Lauder közös munkájának gyümölcse pedig egy bámulatos kapszula kollekció lett, melyből pár nap alatt elfogyott szinte minden raktárkészlet.

vb.PNG

vb1.PNG

Rossz hír, hogy jelenleg a termékeket kizárólag a www.esteelauder.com -on tudjátok megrendelni, mivel itthon csak októberben fog debütálni a 14 darabos limitált kapszulakollekció. A gyönyörű smink termékeket London, New York, Párizs és Los Angeles ihletette és megtalálható benne minden, ami egy modern Nőnek kell:  Rúzs, szemhéjpúder, matt bronzosító és primer mindenféle színben és állagban.

Nem szerettem volna a megszokott piros rúzst hozni. Ehelyett egy matt, narancsos tónusú piros rúzst fognak kapni az újdonságra vágyók.

 

estee-lauder-x-victoria-beckham-makeup-collection-fall-2016-1.jpg

estee-lauder-x-victoria-beckham-makeup-collection-fall-2016-2.jpg

vb3.jpg






süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');